Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

... απλήρωτοι ΔΟΛ - συνέλευση 21/9/2016, 4 μ.μ. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4 μ.μ.
Συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, πλησιάζει το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου και η διοίκηση του ΔΟΛ, δεν έχει δώσει - ακόμα - καμία απάντηση για την τρέχουσα πληρωμή των δεδουλευμένων.

Η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών μας, φθάνει τους τέσσερις μήνες και η υπομονή των εργαζομένων έχει – προ πολλού - εξαντληθεί.

Ενημερώσαμε την ΕΣΗΕΑ για την δραματική κατάσταση στον εργασιακό χώρο του ΔΟΛ και ζητήσαμε την παρέμβασή της. Ήδη, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συγκεκριμένη δέσμευση για την πληρωμή μας.

Κατόπιν τούτου, η ΕΣΗΕΑ και τα άλλα σωματεία καλούν όλους τους εργαζόμενους του ΔΟΛ σε Γενική Συνέλευση, στο Αμφιθέατρο του Οργανισμού, αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16.00, προκειμένου να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας.

Στη συνέλευση έχει κληθεί - επισήμως από τους εκπροσώπους των συντακτών – και εκπρόσωπος της διοίκησης του ΔΟΛ, προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για την υφιστάμενη και την μελλοντική κατάσταση του Οργανισμού.

Η παρουσία ΟΛΩΝ στη Γενική Συνέλευση κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Κώστας Παπαδής, εκπρόσωπος συντακτών εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Κώστας Ντελέζος, εκπρόσωπος συντακτών εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου