Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

... η επιστολή Ψυχάρη στους απλήρωτους του ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η επιστολή - παρέμβαση Ψυχάρη
"... αν το καράβι πέσει σε ξέρες"


Πολύ βαρύ το κλίμα στη Μιχαλακοπούλου μετά και την χθεσινή συνέλευση των επί τέσσερις (4) μήνες απλήρωτων εργαζομένων όπου υπήρξε και παρέμβαση Ψυχάρη μέσω επιστολής την οποία υπογράφει το αφεντικό του ΔΟΛ και κοινοποίησε στη συγκέντρωση ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, Αντώνης Καρακούσης.

Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πληρωθούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αλλά και μέχρι τότε το πρόβλημα μπορεί να μην έχει λυθεί («ελπίζουμε να έχει λυθεί» γράφει ο Στ. Ψυχάρης).

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς να ανταποκριθούμε στις γνωστές φωνές των σειρήνων, στων οποίων τα κελεύσματα, αν είχαμε υποκύψει, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ» γράφει στην επιστολή ο Ψυχάρης και συνεχίζει:

«Ο ΔΟΛ έχει μια ιστορία οχι μόνο πολιτική αλλά και επιχειρηματική. Ως και τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΛ ήταν η μόνη δημοσιογραφική επιχείρηση στην Ελλάδα που πλήρωνε προκαταβολικά τους μισθούς. Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες. Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».

Iδού και η επιστολή του εκδότη του ΔΟΛ :


---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου