Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Θέμος Αναστασιάδης προς Εξεταστική: "Όταν μπορέσω..." !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κρύβεται ο Αναστασιάδης


Δεν παρέστη ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ.

Προφανώς νιώθει πιο «έξυπνος» από εκδότες και καναλάρχες όπως οι: Σταύρος Ψυχάρης, ΓιάννηςΑλαφούζος, Θεμιστοκλής Αλαφούζος, Φώτης Μπόμπολας, υιός Ψυχάρης, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Όσοι κλήθηκαν πήγαν αδιαμαρτύρητα και κατέθεσαν τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν και απάντησαν στις ερωτήσεις των βουλευτών-μελών της Εξεταστικής Επιτροπής.

Όλοι πλην του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος κρυπτόμενος από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θεωρεί πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την αδειοδότηση της επιχείρησής του από τις Τράπεζες.

Θεωρεί πως τα «θαλασσοδάνεια» δεν τον αφορούν, και προσβάλλει με την στάση του την αρμόδια Επιτροπή αλλά και τον ίδιο τον Θεσμό της Βουλής.

Ίσως να βρίσκεται στο πολυτελές σπίτι του στο Kilchberg, έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Ζυρίχης. Πως να αφήσεις την Ελβετία για να απαντήσεις σε αμείλικτα ερωτήματα;

Σε επιστολή που υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή και μέλος του Δ.Σ του ομίλου (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) Μπάμπη Κούτρα η οποία απεστάλη στην Επιτροπή της Βουλής, επισημαίνεται ότι «ο Θ. Αναστασιάδης λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό, δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει και ποια περίοδο θα είναι διαθέσιμος να καταθέσει».

Ο κ. Κούτρας δήλωσε εξουσιοδοτημένος να καταθέσει εκ μέρους του εκδότη.

Είναι προφανές πως κωλλυσιεργεί, καθώς δεν είναι δυνατόν κάποιος λογικός άνθρωπος να πιστέψει πως δεν μπορεί να ορίσει ένα ραντεβού με την Επιτροπή, σε ημερομηνία και ώρα κατά την οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σωκράτης Φάμελος επεσήμανε ότι ο κ. Αναστασιάδης είχε ενημερωθεί τον Ιούνιο από την αρμόδια υπηρεσία για τη σημερινή κλήτευσή του (...)

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου