Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

... ο νέος Χριστοφοράκος,ο Μαρινόπουλος και ο Seven X ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μαρινόπουλος και "Πρώτο Θέμα"

Ο Νίκος Νικολόπουλος έριξε βόμβα.

Σοβαρά αυτά που είπε χθες στην Επιτροπή της Βουλής για την χρηματοδότηση του "Πρώτου Θέματος" από την αλυσίδα. Όταν την έτρεχε ο Πάνος Μαρινόπουλος, με τις προηγούμενες διοικήσεις, έδωσαν διαφήμιση μαμούθ στον όμιλο. Ποσό που αγγίζει τα 155 εκατ. Την έδιναν την διαφήμιση και ενώ είχε βρεθεί ο όμιλος στο μάτι του κυκλώνα. Βεβαίως, σήμερα αυτά τα λεφτά δεν κουρεύονται.

Επίσης, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μίλησε για τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργούσε αυτή η σχέση σε βάρος άλλων μέσων ενημέρωσης. Με τα κουπόνια των 6 ευρώ, ενώ η εφημερίδα επωλείτο 4,25, αυτό ακριβώς γινόταν.

Από την κυβέρνηση ή από τις τράπεζες θα θέσει κανείς αυτό το θέμα;
---
Το σκάνδαλο του Seven X

Ας απαντήσει ο κ. Αλαφούζος.

Έδωσε στον Μηλιάκο, τον διοικητή της Αγροτικής επί Ν.Δ. -του κόμματος που υποστηρίζει φανατικά- μόλις 2,2 εκατ. ευρώ για τον σταθμό που είχε πανελλαδική προσωρινή άδεια (όπως όλοι μέχρι σήμερα); Αν, στη θέση του, τον σταθμό τον είχε αποκτήσει με τα ίδια λεφτά ο φούφουτος, θα χάλαγε τον κόσμο ο κ. Αλαφούζος για μεγάλο σκάνδαλο κ.λπ.; Τα λεφτά ήταν λίγα ή πολλά;

Με ποιο διαγωνισμό πήρατε κύριε Αλαφούζο τον Seven X και τον μετατρέψατε σε Σκάι;
---
Μην τον είδατε τον Θέμο

Θα πήξουμε από ότι φαίνεται στους Χριστοφοράκους.

Τόσο σέβονται την Ελλάδα, τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της. Τα "ποντίκια" που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω με μαύρες σακούλες και με μαύρες λίστες δραπετεύουν για να γλιτώσουν τη λογοδοσία.

Τι να μας πει ο κ. Κούτρας;

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου