Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

... εσύ αντέχεις, εργαζόμενε (ακόμη) στον ΔΟΛ; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Αντέχουμε", λέει ο Καψής
*
14/7/2011
Από τις Κυκλάδες ξεκίνησε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του με το σκάφος του ο Παντελής Καψής. Μάλιστα σε μια από τις στάσεις του στην βραδινή παρέα που δημιουργήθηκε ο διευθυντής του Βήματος επιβεβαίωσε όπως μάθαμε τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε χθες για σοβαρή οικονομική ένεση που έλαβε ο ΔΟΛ.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Συγκρότημα πήρε βαθιά ανάσα και για τον επόμενο ένα χρόνο δεν θα υπάρξουν προβλήματα ανάλογα με αυτά που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα μεγάλα "μαγαζιά" του Τύπου.

Προσπαθώντας να κάνουμε ρεπορτάζ πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Μιχαλακοπούλου μας είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα: «Αν είναι έτσι τα πράγματα σίγουρα θα είναι πολύ θετική εξέλιξη αλλά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ο Παντελής εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει καμιά δεκαριά δημόσιες προβλέψεις, δηλώσεις ακόμη και προσωπικές δεσμεύσεις για τα συμβαίνοντα στον ΔΟΛ και το ΒΗΜΑ και οι...έντεκα από αυτές είχαν την ακριβώς αντίθετη κατάληξη».

"Δεν αντέχουμε", λέει ο Ψυχάρης
*
15/7/2011
Σημαντικές εξελίξεις στον ΔΟΛ μετά την απρόσμενη και αιφνιδιαστική κλήση του συνδικαλιστικού εκπροσώπου του Βήματος Τάσου Αναστασιάδη στο γραφείο του Στ. Ψυχάρη. Ο ισχυρός άνδρας του Συγκροτήματος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο ότι η οικονομική κατάσταση του Οργανισμού παραμένει πολύ κακή και αν και ο ίδιος δεν το επιθυμεί και προσπάθησε να το αποφύγει δεν βλέπει άλλη λύση από το να προχωρήσει σε δραστικές περικοπές οι οποίες θα αφορούν και το ΒΗΜΑ.

Όπως μαθαίνουμε ο Ψυχάρης ζήτησε από τον Αναστασιάδη να τοποθετηθεί και εκείνος εύλογα του απάντησε ότι το timing είναι πολύ κακό γιατί εκτός των άλλων βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται σε άδεια και δεν μπορεί να συγκαλέσει γενική συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα. Παρόλα αυτά ο Σταύρος Ψυχάρης επέμεινε στις θέσεις του και ακούγεται μάλιστα ότι έδωσε deadline λίγων ημερών στον Αναστασιάδη για να του απαντήσει.
(...)
---
Περισσότερα http://enimerosi24.gr/
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου