Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

... για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ
.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες έγινε παράσταση, με σημαντική παρουσία συνδικαλιστών, από Ενώσεις στον χώρο του Τύπου και της Ομοσπονδίας Τύπου & Χάρτου, στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ταμείου και εξέθεσαν υπόμνημα με αιτήματα αλλά και τα προβλήματα του Ταμείου που ζητούν άμεση λύση.

Στην συνάντηση υπήρξε δέσμευση από την πρόεδρο του Ταμείου, ότι θα βρεθεί λύση για ορισμένα ζητήματα που δεν μπορούν να πάρουν αναβολή.

Σε γενικότερα, αλλά πολύ σημαντικά θέματα, όπως η επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών του Ταμείου, δεν υπήρξε συγκεκριμένη απάντηση. Βέβαια, είμαστε πεισμένοι ότι αυτό είναι πολιτικό ζήτημα και θα λυθεί μόνο μέσα από την πάλη των εργαζομένων.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την συνάντηση είναι ότι μόνο ο οργανωμένος αγώνας όλων των εργαζομένων του Κλάδου, αλλά και το δυνάμωμα της δικιάς τους συμμαχίας με άλλους εργαζόμενους, θα πιέσει για την εξεύρεση λύσης, που θα οδηγήσει και στην οριστική απαλλαγή τα προβλήματα, όπως αυτό του Ταμείου μας, που μετατρέπεται σιγά-σιγά σε παροχέα φιλοδωρημάτων προς τους ασφαλισμένους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου