Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

... ανοιχτή επιστολή προς τον εκδότη της "Ελευθεροτυπίας" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς
την εταιρεία «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ»

Υπόψιν εκδότη
κ. Χάρη Οικονομόπουλου

Ενταύθα

Αξιότιμε κύριε,

Η σημερινή σας επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ μόνο την ελευθεροτυπία δεν υπηρετεί, αντιθέτως εντάσσεται στις πολιτικές που επιλέγετε και στις στοχεύσεις σας για την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

Ειλικρινά μας εξέπληξε το περιεχόμενό της και αυτό διότι αφενός αναμέναμε από εσάς ως εκδότη της εφημερίδας ενημέρωση σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων μισθών των συναδέλφων μας, αφετέρου ως νομικό σύμβουλο της «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» κάποια ενθαρρυντική είδηση σχετικά με την εξόφληση μισθών και αποζημιώσεων των 800 περίπου εργαζομένων της πάλαι ποτέ κραταιάς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ».

Με έκπληξη, όμως, διαπιστώσαμε ότι ζητάτε από εμάς να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις προθέσεις μας στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει και αφορά την συνέντευξη «τέως», κατά τη δική σας διατύπωση, πολιτικού προσώπου. Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν πώς όταν αποφασίσουμε περί του θέματος, πάντα σύμφωνα με την επιθυμία της συνέλευσης των συναδέλφων μας δημοσιογράφων της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», θα ενημερωθούν νομίμως όσοι πρέπει να ενημερωθούν.

Όσον αφορά την απαίτησή σας να σας γνωστοποιήσουμε τα ονόματα των συναδέλφων που αντιτίθενται στην διανομή μέσω της εφημερίδας εντύπου το οποίο φιλοξενεί τις απόψεις του «τέως» πολιτικού προσώπου ευτυχώς την ανασκευάσατε με νέα σας επιστολή και πάντως σας γνωστοποιούμε ότι στο ιστορικό κτήριο της ΕΣΗΕΑ στεγάζονται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και όχι «πληροφοριοδότες».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου