Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

... από τους τρεις ταξιτζήδες στο... Τρίτο!..

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Αφού δεν μπορούν στα “Νέα” να λένε ονόματα, γιατί αναλαμβάνουν υποχρεώσεις; Καλύτερη δουλειά είναι η εξύβριση του ΣΥΡΙΖΑ.

@ Όλη αυτή η ιστορία της αλλαγής παρουσιάστριας στο MEGA ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο σε τραπέζι που έγινε στη γιορτή του Αγίου Αθανασίου. Προς το παρόν, όμως, η Όλγα παίζει πιο δυνατά από την Έλλη.

@ Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και από το Europa League είναι φανερό πως οι συμβουλές των τραπεζικών για την μπάλα, είναι για τα μπάζα.

@ Τουλάχιστον 3 ταξιτζήδες που γυρίζουν στην Αθήνα είναι πρώην εργαζόμενοι ΕΡΤ που δεν υπέκυψαν. Δεν δέχθηκαν να γίνουν ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ!

@ Μετά την υπογραφή της 9μηνης σύμβασης με την ΑΝΚ, ελπίζουμε όλοι να έχουμε αντιληφθεί, ποιο ήταν το πραγματικό …διήμερο “δράμα” των εργαζομένων στο Τρίτο Κυβερνητικό Πρόγραμμα.

@ Όσο για τους συγγραφείς που ορκίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ και αναλύουν θεωρίες στο Τρίτο, ίσως να θεωρούν πως είναι εύκολο το Δίπορτο. Όσο και τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που “χτυπούν” μια ΝΕΡΙΤ μαζί με την “Αυγή”,

@ Η Άννα Δαμιανίδη, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου μπορεί να γράφει για τα παγκάκια, τη Δημουλά, την πολυκατοικία, τα κοινόχρηστα. Για την αποτυχία της ΝΕΡΙΤ και τους 2.960 ούτε κουβέντα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου