Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

... ο "Ανάποδος" γράφει για το ρουφ γκαρντεν της ΕΣΗΕΑ ...

*
Ανάποδες στροφές
***
*
"Κλεφτές ματιές" στα σώψυχα της ΕΣΗΕΑ...
Κατσίμειος Ακαδημία


Δημοσιογράφοι προσοχή.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ένωσής σας φαίνεται ότι έχει βάλει για καλά στο μυαλό της να φτιάξει με τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ τον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Ακαδημίας 20 για να γίνει το κέφι και το τρελό όνειρο της Γενικής Γραμματέως κ. Μαριλένας Κατσίμη.

Η κ. Κατσίμη,  που κατάφερε με τις ευλογίες της κ. Μαρίας Αντωνιάδου προέδρου της ΕΣΗΕΑ και κυρίως του Δημήτρη Τρίμη, μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης,  να πάρει απόφαση για το δαπανηρό και ...κολοσσιαίο αυτό έργο σε καιρούς πείνας και εξαθλίωσης 1000 και πλέον δημοσιογράφων, πέτυχε να παρθεί απόφαση από την πλειοψηφία και ένα μέλος της παράταξης του Σόμπολου.

Η δαπάνη για τον περιβόητο 7ο όροφο θα φτάσει αν τελικά γίνει το νέο deal περισσότερα από 180.000 ευρώ,  ενώ χιλιάδες άνεργοι δημοσιογράφοι πεινάνε και περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα που έρχονται να τους δώσουν 500 ευρώ σαν βοήθημα και αν έχουν παιδάκια από ένα κατοστάρικο ακόμα.

Το ...φρικτό όνειρο της κ. Κατσίμη και της παρέας της είναι να γίνει η περιβόητος Κατσίμειος Ακαδημία,  όπως λέει χαριτολογώντας σε στιγμές κεφιού ο μέγας δικηγόρος της Ένωσης κ. Αποστόλης Τσαλαπάτης, ο οποίος εργάζεται καθημερινά για να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

Για την υπόθεση μου είπανε ότι στο συμβούλιο της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2014 ο Δημήτρης Τσαλαπάτης έχοντας γερή επιχειρηματολογία κόλλησε την κ. Κατσίμη στον τοίχο για τις ...επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την πολυδάπανη κατασκευή του 7ου ορόφου.

Τα ουρλιαχτά της κ. Κατσίμη,  που έχει φέρει για την υπόθεση αυτή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πλειό, όπως η Αντωνιάδου τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Φωτιάδη, ακούγονταν έξω από την αίθουσα του Συμβουλίου.

Εκτός από τον Τσαλαπάτη και η Νανά Νταουντάκη αρνήθηκε να ακολουθήσει τα ολισθήματα της κ. Κατσίμη, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Φιλιππάκης που έχει καταγγείλει εδώ και καιρό την "Ακαδημία" της Κατσίμη από την ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ.

Μάλιστα αρνήθηκαν να συμφωνήσουν με την Κατσίμη,  όλως παραδόξως,  ο κ. Κυρίτσης και η κ. Γυπάκη.

Στο παρελθόν ο Κυρίτσης είχε συμφωνήσει με την δημιουργία της Ακαδημίας,  αλλά είπε ότι δεν αντελήφθη τι ψήφιζε.

Το καταπληκτικό στην υπόθεση μαθαίνω ότι είναι ένα ακόμα έξοδο, αλλά και μια κομπίνα.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις το Δ.Σ. της ένωσης ψήφισε να δωθούν στον συνεργάτη της Ένωσης αρχιτέκτονα κ. Λαχανά 3.000 ευρώ για να κάνει έρευνα για τις ανάγκες κατασκευής του 7ου ορόφου.

Το ποσό βγήκε αλλά το κόστος της δαπάνης φτάνει με ΦΠΑ τις 180.000 ευρώ.

Ακούστε τώρα τα ωραιότερα κ.κ. δημοσιογράφοι.

Οπως είπε η κ. Κατσίμη,  στον έβδομο θα στεγαστεί η Ακαδημία, κάποια διαμερίσματα θα νοικιαστούν, ενώ πάνω στην ταράτσα του κτιρίου θα γίνει Ρουφ Γκάρντεν για να νοικιαστεί.

Αντε τώρα να με πείσεις εμένα τον κακόπιστο ότι δεν θα χαρίσουν σε κάποιον άλλο κολλητό τους το Ρουφ Γκάρντεν όπως έκανε η γνωστή Παπαδιά με τον πρώτο όροφο της ΕΣΗΕΑ και το ισόγειο που το χάρισε σε φίλο της.

Δημοσιογράφοι ξυπνήστε και τραβήξτε το αυτάκι της κ. Κατσίμη όσο είναι ακόμα καιρός.

Σε καιρούς πείνας τα 180.000 ευρώ κάποιοι τα χρειάζονται.

---
πηγή: http://anapodos.simplesite.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου