Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

... ΕΡΤ - κόντρα στην ανεργία των δημοσιογράφων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με δυο θέσεις στο Δημόσιο
ο Κεφαλογιάννης (ΑΠΕ και ΕΡΤ)


Το γνωρίζετε ή το αγνοείτε κ. Ταγματάρχη;

Στην παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκε – μεταξύ άλλων, ότι θα μεταδίδεται καθημερινή ημίωρη εκπομπή υγείας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Η εκπομπή θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, θα είναι μικτή παραγωγή και το κόστος της ανέρχεται στα 1.200 ευρώ το επεισόδιο.

Θα ήταν όλα μια χαρά… Αν – δυστυχώς, δεν είχε διαφύγει από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ και συγκεκριμένα από τον Λάμπη Ταγματάρχη που έχει την ευθύνη για το «μαγαζί» η λεπτομέρεια ότι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης εργάζεται ταυτόχρονα και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, δηλαδή σε άλλο ένα κρατικό Μέσο!

Συγκεκριμένα ο ιατρικός συντάκτης Μιχάλης Κεφαλογιάννης την ίδια ώρα που συμφώνησε με την ΕΡΤ για την παρουσίαση καθημερινής ημίωρης εκπομπής για την υγεία, συνεργάζεται και με ΑΠΕ-ΜΠΕ ως υπεύθυνος της ενότητας «Υγεία» στο site του Πρακτορείου.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν ένας δημοσιογράφος να κατέχει δύο θέσεις στο Δημόσιο; Αν δεν κάνουμε λάθος που δεν κάνουμε η νομοθεσία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο!

Άραγε το γνωρίζουν οι κκ Ταγματάρχης και Τσακνής;

Διότι εκτός από τη νομοθεσία που απαγορεύει σε κάποιον να κατέχει ταυτόχρονα δύο θέσεις στο Δημόσιο, είναι και η ανεργία που θερίζει τον κλάδο των δημοσιογράφων. Μήπως να το ξαναέβλεπαν το θέμα;

Δείτε εδώ τα «πειστήρια» της διπλοθεσίας:---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου