Σάββατο 14 Απριλίου 2012

... Alpha - Alpha πρόσκληση και πρόκληση ...

*
"Παρόν"
***
*
ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΛΑΝΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Υπογράφει ο  Alpha  σύμβαση με την ΕΤΙΤΑ
*
Αιφνιδιαστική πρόταση από τον Alpha σε ΕΣΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ να υπογράψει με τα σωματεία Πρωτόκολλο τιμής για την ισχύ της συλλογικής σύμβασης εργασίας με αντάλλαγμα να εξαιρεθεί το κανάλι από τις απεργίες των τεχνικών και δημοσιογράφων!

Η πρόταση έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης όταν έξω από τον Alpha πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τεχνικών. Η διαμαρτυρία οργανώθηκε επειδή ο τεχνικός διευθυντής του σταθμού δήλωσε πως «αν συνεχιστούν οι απεργίες της ΕΤΙΤΑ θα κλείσει το κανάλι», γεγονός που επιβεβαίωσε στην ΕΣΗΕΑ και ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος.

Στη διάρκεια της συνάντησης των συνδικαλιστών των δυο ενώσεων ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γ. Αλβέρτης δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση του ιδιοκτήτη και κάλεσε τα δυο σωματεία να υπογράψουν σύμβαση με το κανάλι.

Νέα συνάντηση ορίστηκε για την Τετάρτη το πρωί.
---
*

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει και η "Ανασυγκρότηση" και μαθαίνουμε και εμείς οι συνταξιούχοι της "διασποράς" τα νέα από τον πολύπαθο χώρο των ΜΜΕ! ΚΑΛΗ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ν.Σ. "συνταξιούχο της διασποράς"
      ... υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε (αν και δεν είμαστε επαγγελματίες της είδησης) ...
      ... όσο για την ανάσταση, στα εργασιακά δεν την βλέπουμε σύντομα ...
      ... για την επανάσταση, θ' αργήσει κομματάκι ...
      ... πάντως εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε (σ' όλους όσοι το τραβάει ο οργανισμός τους) τη ζωή δύσκολη ...

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ θα διαφωνήσω ότι η επανάσταση θ' αργήσει κομματάκι... αλλά τούτες τις ώρες πρέπει όλες οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς αντί να αεροβατούν και να φαντασιώνονται εύκολες νίκες και διαδρομές διακυβέρνησης ή κάποιοι άλλοι να ξορκίζουν γενικώς και συλλήβδην κάθε προοπτική κυβέρνησης της Αριστεράς (λες και μπορεί να υπάρξει «εργατική λα’ι’κή εξουσία» χωρίς κυβέρνηση!), γι’ αυτό οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα την πραγματικότητα.
    Να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία και να διαμορφώσουμε από κοινού ένα αισιόδοξο αλλά και ρεαλιστικό πρόγραμμα και σχέδιο εναλλακτικής απάντησης στο μνημόνιο, το νεοφιλελευθερισμό με άμεση επανεξέταση της θέσης για την Ευρωζώνη και την ΕΕ, τελικά ενάντια στον ίδιο τον καπιταλισμό!
    Στην σημερινή συγκυρία δίνετε η ευκαιρία στην αριστερά σιγά-σιγά να αποκτήσει την εμπιστοσύνη αλλά ακόμα και την ηγεμονία της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας του λαού μας με ένα ριζοσπαστικό αλλά βιώσιμο σχέδιο προοδευτικής ανασυγκρότησης του τόπου με σοσιαλιστική προοπτική.
    Παίρνω θέση και λέω, ότι ο ενδοαριστερός εμφύλιος δεν πρέπει να περάσει αν και η Ριζοσπαστική αριστερά και σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές θα κατέβει σε χωριστά ψηφοδέλτια προτείνω ήρεμη ΨΗΦΟ στην πολύχρωμη αριστερά! ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
    Πιστεύω ότι μέσα από την προεκλογική φωτιά ο κόσμος της Αριστεράς θα βρεθεί πιο ενωμένος από ποτέ στον προεκλογικό αγώνα, μέχρι τις εκλογές, πάνω σε υπεύθυνες θέσεις διεξόδου και προοπτικής. Και αυτό θα αποτελέσει μια μεγάλη ενωτική κινητήρια δύναμη! Για τον λα’ι’κό ξεσηκωμό που αναπόφευκτα έρχεται μετά τις εκλογές τις 6 του Μάη! Καλό βόλι σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ν.Σ.
      ... καλό βόλι, σύντροφε ...
      ... στο τέλος του δρόμου ΕΜΕΙΣ θα 'μαστε οι νικητές ...

      Διαγραφή