Τρίτη 9 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 9/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Συνελήφθη
ο Ανδρέας Γερ. Κουρής
για χρέη 1.372.930,21 ευρώ

Για χρέη προς το δημόσιο, ύψους 1.372.930,21 ευρώ, συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο Ανδρέας Κουρής του Γερασίμου.

Τα χρέη αφορούν στα δισκοπωλεία “Metropolis” των οποίων ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Ο Ανδρέας Κουρής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

***

Συνάντηση με τα στελέχη του ομίλου Real
.
Συνάντηση με το Νίκο Χατζηνικολάου και την επιτελική ομάδα του ομίλου Real, στα γραφεία του, είχε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Πάνο Σκουλέτη, το Νίκο Παππά και το Βασίλη Μουλόπουλο, όπως αναφέρει σήμερα η “Αυγή”. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ομίλων της “Καθημερινής” και του ΔΟΛ και της “Εφημερίδας των Συντακτών”.

***

Οι απλήρωτοι του δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣΥ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά από πρόσφατη καταγγελία στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, εκφράζει και πάλι την αγανάκτησή του προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, για τον επί σειρά μηνών εμπαιγμό των εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94 FM».

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι εργαζόμενοι να παραμένουν επί σειρά μηνών απλήρωτοι και όποτε κινητοποιούνται να εκβιάζονται ότι θα κλείσει ο σταθμός.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να πληρώσει άμεσα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους.

***

Δημόσια πρόταση

για την εξαγορά των μετοχών του ΔΟΛ


Εκτός ΧΑΑ οδεύει ο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης, κάτοχος του 92,085% των μετοχών της εταιρείας κατέθεσε δημόσια πρόταση για την αγορά του υπολοίπου 7.915% μετοχών της ΔΟΛ. Η τιμή εξαγοράς ορίζεται στα 0.64 ευρώ ανά μετοχή.

Η πρόταση δημόσιας εξαγοράς δημοσιεύεται στο site του χρηματιστηρίου http://www.ase.gr/

***

Η οργάνωση «Chime for Change»
αναζητάει συνεργάτες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΗΕΑ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) ενημερώνει ότι η Διεθνής οργάνωση «Chime for Change» σε συνεργασία με την εφημερίδα «International Herald Tribune» (Διεθνή έκδοση της εφημερίδας New York Times ) και το Ίδρυμα «Thomson Reuters», αναζητεί συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα ασχοληθούν με ρεπορτάζ, τα οποία αφορούν τις γυναίκες (για έντυπα ΜΜΕ και πολυμέσα), με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αλλάζει ύστερα από πρωτοβουλίες, που έχουν αναπτύξει γυναίκες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για το θέμα στην Marian Pearl , στην ηλεκτρονική διεύθυνση CFCjournalism @ gmail.com.

***

Ένας διαχρονικός ΚΚΕδολόγος...



Από την "Ελευθεροτυπία"
στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

Αν δεν επρόκειτο για το γνωστό ΚΚΕδολόγο Φώτη Παπούλια, θα λέγαμε ότι οι χυδαιότητες που γράφτηκαν στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» σχετικά με το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ και τα στελέχη του Κόμματος, Δημήτρη Γόντικα και Μάκη Μαΐλη, είναι προϊόν της νοσηρής φαντασίας κάποιων ατόμων που χρήζουν κλινικής αντιμετώπισης.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό. Αλλά παθολογικού αντιΚΚΕ μένους και προσπάθειας να χτυπηθεί και να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ και τα στελέχη του, με κάθε τρόπο.

Ο λιβελογράφος της «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», αφού εξάντλησε αυτό το διάστημα όλο το αντιΚΚΕ οπλοστάσιο και τα γνωστά επιχειρήματα σχετικά με το Συνέδριο του ΚΚΕ, καταφεύγει τώρα σε οχετό από ψεύδη για τα παραπάνω στελέχη του Κόμματος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να επικαλείται και τσακωμούς του Δ. Γόντικα με το Χ. Φλωράκη. Και όλα αυτά, με το γνωστό ύφος των ανωνύμων πηγών «που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στον Περισσό». 

---
πηγή: Τυπολογίες, Ριζοσπάστης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου