Κυριακή 7 Απριλίου 2013

... Χρ. Κάσδαγλης - το ημερολόγιο ενός ανέργου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το "Ημερολόγιο ενός ανέργου"

Στο «Ημερολόγιο ενός ανέργου» μπορεί ο καθένας να γράψει την δική του βιωματική ιστορία από την δύσκολη περίσταση της ανεργίας είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Το στοιχείο του βιώματος είναι μάλιστα και το μοναδικό κριτήριο για την ανάρτηση του κάθε κειμένου.

Συγκεκριμένα, το «Ημερολόγιο ενός ανέργου» 
είναι μια διαρκής συλλογική διαδικτυακή καμπάνια, εθελοντική, χωρίς εμπορικούς σκοπούς, την οποία συντονίζει ο Χριστόφορος Κάσδαγλης.

Σκοπός του ημερολογίου είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους άνεργους και τις άνεργες να καταγράψουν τα βιώματά τους, να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες, βίντεο και άλλα ντοκουμέντα, να καταγγείλουν, να προτείνουν λύσεις για τα προβλήματά τους. Παράλληλα, παρέχει σχετικό πληροφοριακό υλικό.

Όπως τονίζεται, όλα τα κείμενα που καταχωρούνται δημοσιεύονται αρκεί να μην παραβιάζουν τη νομοθεσία και να είναι εντός θέματος.

Οι καλύτερες ιστορίες απ’ αυτές που θα δημοσιευθούν στο «Ημερολόγιο ενός ανέργου», ενδέχεται να αναπαραχθούν με πολλούς τρόπους, μεταξύ αυτών και με την έκδοση σχετικού βιβλίου.

«Ήδη στις δυο μέρες λειτουργίας της καμπάνιας η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη», αναφέρει στο tvxs.gr ο Χριστόφορος Κάσδαγλης.
---
πηγή: 
http://tvxs.gr/imerologioanergou
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου