Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

... Καλοφωλιάς και εκδίκαση αίτησης πτώχευσης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε."

Εκδικάστηκε η αίτηση πτώχευσης

Εκδικάστηκε χθες το πρωί η αίτηση πτώχευσης κατά του Γ. Καλοφωλιά.

Οι 40 και πλέον εργαζόμενοι εκπροσωπήθηκαν από τέσσερις δικηγόρους (δύο για τις αιτήσεις πτώχευσης και άλλοι δύο για τις κύριες παρεμβάσεις).

Οι συνήγοροι του Γ. Καλοφωλιά αποχώρησαν από την αίθουσα μετά την άρνηση της έδρας να κάνει δεκτό το αίτημά τους για αναβολή της εκδίκασης. Οι δικηγόροι των εργαζομένων κατήγγειλαν το αίτημα αυτό ως δόλιο, με σκοπό να καταθέσει η εταιρία αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 τις επόμενες ημέρες, ώστε να μην εκδικαστεί η υπόθεση και στη νέα ημερομηνία κερδίζοντας χρόνο. Έτσι η δίκη συνεχίστηκε ερήμην των δικηγόρων του Καλοφωλιά και μόνο με τους συνηγόρους μίας εκ των "δορυφόρων" εταιρίες.

Εκτός των εγγράφων που περιέχονται στα δικόγραφα, σοβαρότατες καταγγελίες ακούστηκαν στο ακροατήριο. Μεταξύ των άλλων όπως:

- Τα χρέη της εταιρίας του Καλοφωλιά είναι τετραπλάσια του μετοχικού κεφαλαίου.

- Το μόνο που πληρώνει είναι ένα δάνειο της "Εθνικής" όπου έχει βάλει εγγύηση το σπίτι του.

- Όταν έκανε την απόσχιση των εταιριών από τον ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ υπήρχε εν ενεργεία προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων μη μεταβολής στοιχείων του Ομίλου.

Η ακροαματική διαδικασία ξεπέρασε τις 3 ώρες.

Η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο οχυρό των εργαζομένων απέναντι στις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχονται από τους εργοδότες. Πιστεύουμε ότι θα σταθεί στο ύψος της, και η απόδοσή της θα τους θωρακίζει για να αντισταθούν και να παλέψουν για την αξιοπρέπειά τους και την ζωή των οικογενειών τους.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΗΚΝΥΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μένεις στις σκέψεις συνάδελφε.
    Ο Αλογοσκούφης, ο Στουρνάρας, η Μπακογιάννη κ.λ.π. θεωρούν υποχρέωσή τους να στηρίζουν τους δικούς τους.(αυτούς της άλλης τάξης)ακόμα και τους ανίκανους.
    Και βγαίνει η Μπακογιάννη και καταγγέλει την διαπλοκή......7.000.000 ευρώ δάνειο σε μιά τελειωμένη εταιρία με την υπογραφή της(όχι δικά της λεφτά..των φορολογούμενων).Την περίοδο εκείνη με τους εργαζόμενους απλήρωτους το παλλικάρι αλλάζει σκάφος
    ψάξτε το λίγο στο ΓΚΟΥΓΚΛ και θα φρίξετε.
    Μην περιμένεις λοιπόν από την δικαιοσύνη να σου λύσει το πρόβλημα.Πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να τους χαλάσεις τον ύπνο.
    Αυτοί νομίζουν οτι είναι γαλαζοαίματοι.(ίσως δεν έχουν δώσει αίμα ποτέ.)
    Κουράγιο...μπορεί η κοινωνία να αποβάλλει κάποτε τους άχρηστους. Αυτούς που έχουν μια ιδιότητα γιατί γεννήθηκαν με περιουσία και όνομα που το απέκτησαν γιατί οι προγονοί τους είτε συνεργάστηκαν με τους γερμανούς είτε με την χούντα...και ξέρω πολύ καλά τι λέω ειδικά για τον συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 11:35 - ανώνυμος 2:44 ... συνάδελφοι, η ενότητα στη βάση (με την έννοια ότι όλοι κατανοούμε τα αίτια) και η συνδικαλιστική δράση είναι τα μόνα όπλα μας ... παμε, λοιπόν ...

      Διαγραφή
    2. αφού πάνε ΣΥΡΙΖΑ.
      Δυό φορές πασόκ σε μιά γεννιά δεν παλεύεται φίλε.

      Διαγραφή