Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

... έκοψαν την πίτα τους οι "Συντάκτες" ...

*
Λάκης Μπέλλος
***
*

Και το φλουρί έπεσε
στον αδειούχο Κουφοντίνα

Το φλουρί της πίτας της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κόπηκε χθες έπεσε στον Δημήτρη Κουφοντίνα που ήταν παρών, αφού είχε πάρει ολιγόωρη άδεια για να παραστεί στην εκδήλωση.

Γνωστό ότι οι «πρόθυμοι ηλίθιοι» κατά Πρετεντέρη συντάκτες αυτής της εφημερίδας, δημοσιεύουν άρθρα τρομοκρατών και τους φιλοξενούν στα γραφεία, όπως τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Που το είπαμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης φιλοξενούμε και τον Κώστα Σακκά από χθες, γιατί το “σκασε χωρίς άδεια για να παραστεί στη λαμπρή τελετή μας.

Απουσίαζε μόνο ο Μαζιώτης γιατί είχε ανειλημμένη υποχρέωση εκείνη την ώρα – έκλεβε μια τράπεζα.

Σνόμπαρε επίσης την εκδήλωση ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Παρ” ότι προσκλήθηκε από τους πρόθυμος ηλίθιους συντάκτες. Ομως έστειλε τη γιαγιά του, στο σπίτι της οποίας κρύβεται.

Ο Δημ. Κουφοντίνας ρωτούσε για τη βασιλόπιτα που ήταν ωραιότατη και πώς εκτελέστηκε, ενώ το φλουρί που κέρδισε αντιστοιχούσε σε δύο μετοχές της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Να τονιστεί ότι το πρώτο κομμάτι της πίτας ο διευθυντής μας το έκοψε για τον Γιάννη Πρετεντέρη που δόξα τω θεώ με αυτά που λέει και γράφει μάς δίνει φύλλα, ενώ συστήθηκε με τον Κουφοντίνα που είναι καλεσμένος μεθαύριο στην «Ανατροπή».

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου