Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

... συνταξιούχοι στα ΜΜΕ - συγκέντρωση και πορεία ...

*
Σύνδεσμος

Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών
και Υπαλλήλων Πρακτορείων
Αθηνών και Περιχώρων
(Γερανίου 13-2ος όροφος
τηλ. 2105246469)
***
*
ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ του ΚΛΑΔΟΥ στον ΑΓΩΝΑ

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Συνδέσμου μας, σας καλεί όλες και όλους να πάρετε μέρος στην Παναττική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Συνταξιοδοτικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ, ΟΤΑ την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία που θα επανακολουθήσει στο μέγαρο Μαξίμου. Για να απαιτήσουμε όλοι μαζί οι συνταξιούχοι όχι στην παραπέρα αυστηροποίηση των όρων και προϋποθέσεων με τις οποίες γίνονται οι προληπτικές εξετάσεις. Η χειροτέρευση της πρόληψης θα έχει τεράστιες συνέπειες τόσο στην υγεία των Συνταξιούχων, και γενικότερα των λαϊκών οικογενειών, όσο και στο εισόδημά τους. Κάλυψη σε φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις, θεραπεία Δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα.

Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καμία περικοπή στις εναπομείναντες κύριες και επικουρικές συντάξεις. Αποκατάσταση όλων των περικοπών και επαναφορά των Δώρων και του επιδόματος αδείας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα προβλήματα που έχουμε θέσει επανειλημμένα στους αρμόδιους όπως:
  • Ουσιαστική ενοποίηση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ
  • Πλήρης εγγύηση όλων των συντάξεων από το Κράτος
  • Επιστροφή όλων των λεηλατημένων από το "κούρεμα" αποθεματικών του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Θυμήσου. Οι κατακτήσεις στο παρελθόν έγιναν με αγώνες, με αίμα, με θυσίες. Από πάνω ποτέ και πουθενά δεν δόθηκε τίποτε, από καμία Κυβέρνηση. Υποχρεώθηκαν από την Λαϊκή πάλη. Και τώρα μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει. Μην περιμένεις Σωτήρες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου