Κυριακή 3 Μαΐου 2015

... "λευκός" ο Κεδίκογλου με ανοχή των Αντωνιάδου - Κατσίμη; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ
Υπόθεση Κεδίκογλου: Τις πταίει;
Ερώτηση - Απάντηση


Η ΕΣΗΕΑ πρέπει να μας πει ποιος είχε την ευθύνη και τελικά δεν εστάλη στο δικαστήριο, εκ μέρους της, μάρτυρας ώστε να υπερασπιστεί σε σχετική δίκη την απόφαση που ελήφθη από την Ένωση πριν από μερικούς μήνες για την διαγραφή από το μητρώο των μελών της του δημοσιογράφου του Σίμου Κεδίκογλου (υπουργού - βουλευτή της ΝΔ που έκλεισε την ΕΡΤ και υπερασπίστηκε όσο λίγοι αυτή την φασιστική πράξη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

Η απουσία μάρτυρα είχε ως αποτέλεσμα ο Σίμος Κεδίκογλου να κερδίσει σε πρώτο βαθμό την δίκη ενώ από την ΕΣΗΕΑ λένε ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης τις επόμενες μέρες.


Το θέμα είναι να μάθουμε, ποιος φταίει; Ποιος ήταν αρμόδιος; Ποιος απέκρυψε το γεγονός; Ποιος επιτρέπει να ξεφτιλιζόμαστε και να λέμε – γιατί έτσι είναι – πόσο πουλημένο και εργοδοτικό σωματείο είναι η ΕΣΗΕΑ.

Nana Daoudaki Η νομική υπηρεσία υπάγεται απ΄ευθείας στον πρόεδρο του ΔΣ. Από εκεί παίρνει εντολές- πάντα με απόφαση του ΔΣ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ΔΣ δεν ενημερώθηκε ποτέ. Προφανώς η πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου, χειρίστηκε το θέμα. Αν κρίνω από την απουσία αντιδράσεων από τα μέλη του προεδρείου (Γιουκάκης Α΄αντιπρόεδρος, Διόγος Β΄αντιπρόεδρος, Κατσίμη Γεν. Γραμματέας και Κοτταρίδης ταμίας) ή ενημερώθηκαν και συμφώνησαν στον χειρισμό (άλλωστε η συνεργασία μεταξύ τους είναι διαρκής, πλήρης και αδιατάρακτη χωρίς ποτέ να διακρίνουμε ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους) η δεν ενημερώθηκαν αλλά δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα και συνέχισαν τον επωφελή "συνεταιρισμό".

Από τους υπόλοιπους στο ΔΣ: ξέρω ότι οι τρείς της μειοψηφίας (Νταουντάκη, Τσαλαπάτης, Φιλιππάκης) που είχαν υποστηρίξει την διαγραφή, σίγουρα δεν είχαν ενημερωθεί και πληροφορήθηκαν το θέμα όταν και όπως κι εσείς, ενώ οι δύο από τους "Δημοσιογράφους για τη Δημοσιογραφία" (Κυρίτσης, Γυπάκη) δεν γνωρίζω τι ήξεραν, αλλά θεωρώ σίγουρο ότι έτσι κι αλλιώς δεν ήθελαν την διαγραφή του Κεδίκογλου. Αυτά, γιατί οι ευθύνες πρέπει να έχουν πάντα όνομα.
---
πηγή: ανάρτηση της Eleni Zoomi στο fb
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου