Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

... η ΕΤΙΤΒΕ συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 12/11 ...

*
ΕΤΙΤΒΕ
***
*

24ωρη Απεργία 
την Πέμπτη 12/11/2015


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, νόμιμα εξουσιοδοτημένο από την Γενική του Συνέλευση, κηρύσσει 24ωρη απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και από ώρα 06:00 της Πέμπτης 12/11/2015 έως και ώρα 06:00 της επόμενης μέρας Παρασκευής 13/11 2015, για τους τεχνικούς μέλη της, συμμετέχοντας στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

 - Όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών.

- Να απέχει η εργοδοτική πλευρά από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές.

- Όχι σε απολύσεις.

- Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

- Να σταματήσουν επιτέλους, οι συνθήκες μεσαιωνικής απασχόλησης στα περιφερειακά κανάλια.

- Να συμπεριληφθεί στον Νέο Νόμο, διάταξη με την οποία να γίνεται προϋπόθεση για αδειοδότηση, η δημιουργία παραρτημάτων στην Βόρεια Ελλάδα, για τους Tηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλαδικής Εμβέλειας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας, όπως ορίζει ο νόμος.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου