Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

... το Φαρμακονήσι στοιχειώνει τον Στ. Θεοδωράκη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Οι Αφγανοί, που έχασαν 8 παιδιά και 3 γυναίκες,
καταγγέλλουν τον επικεφαλής του Ποταμιού

Όταν ο Θεοδωράκης
κατηγορούσε τους πρόσφυγες
που πνίγονταν στο Φαρμακονήσι!

Περισσεύει η υποκρισία και η μεγαλομανία του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη…

Ο πρώην τηλεοπτικός αστέρας «ξαναχτύπησε» με αφορμή το προσφυγικό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα liberal.gr ερωτηθείς για τους πρόσφυγες απάντησε «Δεν με άκουσαν ούτε στην Ευρώπη, ούτε βέβαια στην Αθήνα. Και χάσαμε πολύτιμο χρόνο»!

Προσπερνάμε την παθολογική μεγαλομανία του πρώην δημοσιογράφου για να θυμίσουμε τι συνέβη σε μια από τις τελευταίες εκπομπές του στο MEGA με αφορμή την τραγωδία στο Φαρμακονήσι το Φεβρουάριο του 2014, που άφησε πίσω της 11 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 8 παιδιά.

Η Αφγανική κοινότητα, που βοήθησε να πραγματοποιήσει την τελευταία εκπομπή του τον καταγγέλλει στη συνέχεια για διαστρέβλωση της πραγματικότητας με μια ανακοίνωση καταπέλτη! «Στην ουσία, όχι μόνο ήταν άδικο προς ανθρώπους (πρόσφυγες) που εμπιστευθήκαν το δημοσιογράφο και τους συνεργάτες του, αλλά έφτασε και στο σημείο να κατηγορηθούν οι ίδιοι, «το γιατί δεν έτρεχαν να σώσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όταν αυτοί πνίγονταν». Η παρουσίαση των «ψευδών» καταθέσεων (χωρίς αναφορά βέβαια, στις σοβαρές καταγγελίες που τις αμφισβητούν) αντί των μαρτυριών των ίδιων των διασωθέντων, που πάρθηκαν στα γραφεία μας, είναι τουλάχιστον αντί- δεοντολογική από την πλευρά του δημοσιογράφου»!

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ 
---
πηγή: enimerosi24.gr
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου