Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

... ο Σάτυρος γράφει - 18/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα πακέτα και οι "αντικειμενικοί"

Δεν τους πιάνεις πουθενά.

Πήρε η ΕΡΤ το μικρό τηλοπτικό πακέτο για τους Ολυμπιακούς, προκειμένου να μειώσει το κόστος και αυτοί χαλούν τον κόσμο εναντίον της. Κάνουν ολόκληρο θέμα για την ΕΡΤ, προκειμένου ο κάθε Θέμος να γυρίσει το "θέμα" ενάντια στην κυβέρνηση. Αν όμως η ΕΡΤ είχε επιλέξει το μεγάλο πακέτο, τότε οι ίδιοι θα φώναζαν ότι η ΕΡΤ σπαταλά τα λεφτά του ελληνικού λαού που δεν μας περισσεύουν.

Για την κλοπή της Τήνου δεν έγραψαν κουβέντα.
---
Μην ανησυχούν

Οι συνάδελφοι του ΣΚΑΪ πρέπει να είναι ήσυχοι.

Ο Αλαφούζος έχει πολύ χρήμα. Τα 50 εκατ. που του δεσμεύσανε αφορούν μόνο μία περίοδο 2000-2012. Αρα έχει παραπάνω. Αρα καιρός είναι να του διεκδικήσουν οι ατομικές συμβάσεις τους να αναθεωρηθούν με υψηλότερους μισθούς. Άλλωστε, αφού ενδιαφέρεται τόσο πολύ ο κ. Αλαφούζος για τους αδύναμους, για το "όλοι μαζί μπορούμε", τότε ας ενδιαφερθεί λίγο και για τον βιοπορισμό των δικών του υπαλλήλων. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Μάλλον για τον Πάσχο και τον Μπάμπη δεν είναι έτσι.
---
Ελλάς το μεγαλείο σου...

Από τη μία ο Γιαννιώτης, από την άλλη η Αίγινα.

Από τη μία η ψυχή του αυτοδημιούργητου Έλληνα, που αγωνίζεται με πάθος μέχρι την τελική νίκη, χωρίς τη στήριξη του κράτους και την υποστήριξη ιδιωτών χορηγών. Από την άλλη ο... σκαφάτος Ελληνάρας ο οποίος βγαίνει στα ανοιχτά και όποιον πάρει ο χάρος. Και παίρνει σβάρνα ανθρώπινες ψυχές ακόμα και πεντάχρονα παιδιά.

Σπύρο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα !

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου