Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

... ο "κομιστής", ο Πάσχος και τα δωράκια της ΖΗΜΕΝΣ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Κανονικά αυτοί που αποκαλούνται από την κοινωνία “κομιστές” θα έπρεπε να μας πουν πως βρέθηκαν με τα μετρητά και τις βαλίτσες στο χέρι.

@ Αντ’ αυτού αναζητούν τους φανταστικούς χρηματοδότες της κυβέρνησης, βάζοντας στο κυνήγι τους διακριθέντες των διαγωνισμών της …ΝΕΡΙΤ, παράγοντας μυθικά πρωτοσέλιδα.

@ Ανοίγουμε την “Καθημερινή” και διαβάζουμε “ανάλυση” του Πάσχου Μανδραβέλη για την ΕΡΤ, όπου ισχυρίζεται πως το ανταποδοτικό τέλος είναι στα 4,25 ευρώ το μήνα!

@ Μα, ούτε τα βασικά δεν γνωρίζουν ορισμένοι; Ούτε μια αναζήτηση στο Google δεν κάνουν, πριν γράψουν το άρθρο, για να δουν πως το ανταποδοτικό είναι πλέον στα 3 ευρώ;

@ Ποσό 4,24 ευρώ πλήρωναν τα νοικοκυριά το μήνα, το 2005 όταν ο κ. αντιπρόεδρος ανέλαβε την ΕΡΤ, η οποία άρχισε να πληρώνει ακριβά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Ξάνθης, του Champions League.

@ Τώρα πως είναι δυνατόν κάποιος να μην το έχει αντιληφθεί τη στιγμή που συνέβαινε και να το καταγγέλλει τώρα, σαν να συμβαίνει ακόμη και σήμερα, αυτό είναι “άλλου Παππά ευαγγέλιο”.

@ Είπαμε να σεβόμαστε τα 4 ευρώ που δίνει ο αναγνώστης για την εφημερίδα.

Υ.Γ. Τώρα που θα ανοίξει εκ νέου η υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ, μήπως η έρευνα να στρεφόταν και στα δώρα προς τους δημοσιογράφους;

Υ.Γ.2 Πως λεγόταν αυτό το παλικάρι που είχε εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ, επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όταν οι συνάδελφοί του, ήταν απολυμένοι και στα κάγκελα;

@ Και τολμούν ορισμένοι, να ισχυριστούν πως απειλείται η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, επειδή τους κριτικάρουν για τα μυθιστορήματά τους στο Twitter;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου