Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

... Στ. Ψυχάρης - επαφές και στο βάθος επενδυτής ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι συναντήσεις Ψυχάρη
με Κουρή και Χατζηνικολάου


Μπορεί – εμφανώς τουλάχιστον, να μην παρατηρείται συνωστισμός επενδυτών στη Μιχαλακοπούλου που να ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΔΟΛ… Ωστόσο το τελευταίο 20ήμερο παρατηρείται κινητικότητα στον προθάλαμο του γραφείου του Σταύρου Ψυχάρη από επισκέψεις εκδοτών.

Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα από το γραφείο του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ – μεταξύ άλλων, έχουν περάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου και πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Κουρής. Μάλιστα ο τελευταίος με δημόσια παρέμβασή του είχε μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, θυμίζοντας την ιστορική του συνεισφορά στον Τύπο, καταλήγοντας ότι «Οι ΣΗΜΑΙΕΣ που σέρνουν πίσω τους αγώνες και ιστορία ποτέ δεν υποστέλλονται»!

Ο Γιώργος Κουρής διατηρεί παραδοσιακά στενές φιλικές σχέσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη και τον ΔΟΛ, από την εποχή ακόμη του Χρήστου Λαμπράκη. Επίσης θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν ένας από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης του Γιώργου Κουρή όταν είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση του ALTER, αφού αυτοβούλως είχε εμφανιστεί στην Εισαγγελία για να καταθέσει ότι ο εκδότης δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του τηλεοπτικού σταθμού.

Την πόρτα όμως του ΔΟΛ για να συναντήσει τον Σταύρο Ψυχάρη πριν από περίπου ένα 15νθήμερο, πέρασε και ο Νίκος Χατζηνικολάου… και αφού είχαν δημοσιοποιηθεί τα προβλήματα του οργανισμού, ζητώντας από τους εργαζόμενους πίστωση χρόνου μέχρι την 15η Οκτωβρίου.

Ο εκδότης της «Real News» – επίσης, διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη και την οικογένειά του. Ενώ είναι ένα από τα πρόσωπα του χώρου που ο εκδότης του «ΒΗΜΑτος» έχει συχνή επαφή μαζί του.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου