Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

... ΕΤΙΤΑ - ανακοίνωση για τη χθεσινή διαμαρτυρία ...

*
Ενωση Τεχνικών
Ιδιωτικής Τηλεόρασης
Αττικής
***
*

Ανακοίνωση
Συνάδελφοι,

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ είχε προγραμματιστεί έξω από την Βουλή κατέληξε να πραγματοποιηθεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Αιτία αυτής της αλλαγής, η θέληση και ο δυναμισμός όλων των συναδέλφων που αυθόρμητα και χωρίς προγραμματισμό έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων και έφτασε εκεί. Με τον ίδιο δυναμισμό παρότι παρεμποδιστήκαμε, κρεμάσαμε το πανό μας στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου. Αμέσως διαβιβάστηκε αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Δεν έγινε όμως αποδεκτό. Έτσι τα προεδρεία των ενώσεων συναντήθηκαν με τον Υπ. Επικρατείας κ. Ν. Παππά καθώς και με την Κυβερνητική εκπρόσωπο κυρία Ο. Γεροβασίλη. 

Η συζήτηση κατέληξε πως τις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τα σωματεία (Ε.Σ.Η.Ε.Α.-Ε.Τ.Ι.Τ.Α.-Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.-Ε.Π.Η.Ε.Α.) αλλά και τις διοικήσεις όλων των καναλιών, όπου ο υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς δεσμεύτηκε να βρεθεί λύση για να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι. Επίσης περιμένουμε, μετά από δική τους δέσμευση, συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό τις επόμενες μέρες

Συνάδελφοι!

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως όσες συναντήσεις κι αν γίνουν, με οποιονδήποτε πολιτικό παράγοντα ή μη, οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν όσο μας απειλεί η ανεργία και όσο πλησιάζει η ώρα του μαύρου. Άλλωστε αυτή ήταν η εντολή της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.

Κύριοι της Κυβέρνησης,

Στην πρώτη μας κιόλας κινητοποίηση, η αγανάκτηση ώθησε τους εργαζόμενους και κρέμασαν το μαύρο πανό για ώρες έξω από το Μαξίμου. Τα δε συνθήματα των συναδέλφων έφταναν μέχρι τα αυτιά του κυρίου Τσίπρα. Σκεφτείτε ποιες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις όσο το μαύρο που απειλεί τις ζωές μας, πλησιάζει...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


Υ.Γ.: Επειδή ένα υστερόγραφο δεν αρκεί να περιγράψει την τεράστια υποκρισία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που για ακόμα μια φορά έσπασε την στάση εργασίας μας, επιφυλασσόμαστε για λεπτομερέστερη ανακοίνωση άμεσα.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου