Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 1/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξανά οι ατομικές συμβάσεις

Σε διαδικασίες υπογραφής νέων ατομικών συμβάσεων βρίσκονται στις εφημερίδες, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο του αρμόδιου υπουργείου Εργασίας. Η πρόταση των εκδοτών στους απλήρωτους επί μήνες εργαζομένους που βρίσκονται χρόνια στις εφημερίδες είναι να αποδεχθούν ανώτατο μισθό 700 ευρώ καθαρά και να πληρώνονται έξτρα, χωρίς να φαίνονται, άλλα 200 ευρώ.
---
Θέλουν να εκπέμψουν άμεσα

Να ξεκινήσουν δοκιμαστική εκπομπή θέλουν οι δύο νέοι υπερθεματιστές. Εφόσον πληρώσουν, ζητούν από τη ΓΓΕΕ να δώσει έγκριση, αντί για το ΕΣΡ, στην Digea προκειμένου να ξεκινήσουν δοκιμαστικές εκπομπές, ώστε να είναι έτοιμοι για κανονική εκπομπή εντός των χρονικών ορίων.
---
Στο κανάλι Μαρινάκη
η Β. Καραμανώλη από το ΣΚΑΪ

Η τρίτη κατά σειρά αποχώρηση στο ΣΚΑΪ. Από το σταθμό φεύγει για την “Αλτερ Έγκο” και το κανάλι που θα δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Βερενίκη Καραμανώλη, επικεφαλής των σκηνοθετών του ΣΚΑΪ και εκ των πρωτεργατριών του δελτίου ειδήσεων.
---
Θέμα βιωσιμότητας και για τη Digea

Θέμα βιωσιμότητας τίθεται και για την Digea. Η εταιρεία-πάροχος του ψηφιακού σήματος θα βρεθεί με λιγότερους πελάτες χωρίς τα κανάλια εθνικής εμβέλειας που θα κοπούν. Ήδη κινείται προς την κατεύθυνση της αύξησης του κόστους μετάδοσης του σήματος των περιφερειακών καναλιών.
---
Όταν ο Φιλιππάκης
την "πέφτει" στον Λαυρεντιάδη

Εσχάτως ο μεγαλοεκδότης Γιάννης Φιλιππάκης έχει αρχίσει και την πέφτει στον πρώην συνεταίρο του, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Εκτός κι αν θέλουν να πιστέψουμε ότι τα λεφτά που του έδωσε ο φυγόδικος Κυριακίδης, όταν αγόρασε τα έντυπα του σημερινού εκδότη της "Δημοκρατίας", ήταν του κοσμοκαλόγερου και όχι του Λαυρέντη. Όσο κι αν προσπαθήσει ο Φιλιππάκης, δύσκολα θα πετάξει από πάνω του τη συνεργασία με τον απατεώνα Κυριακίδη.
---
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη
παρούσα και στο νέο τηλεοπτικό τοπίο

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα η πληροφορία που θέλει την οικογένεια Βαρδινογιάννη να είναι παρούσα και στο νέο τηλεοπτικό σκηνικό. Κάποιοι, μάλιστα, έκαναν λόγο και για συνάντηση των Βαρδινογιάννηδων με τον Ιβάν Σαββίδη, με τη μεσολάβηση εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης, ο οποίος διατηρεί παραδοσιακά εξαιρετικές σχέσεις με τα αφεντικά της Motor Oil.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου