Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Μεταγραφές δημοσιογράφων
από τα «Παραπολιτικά» στο «Έθνος»

Δημοσιογράφους από τον Όμιλο Κουρτάκη, κατά το prezatv, φαίνεται ότι «αλιεύει» ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να στήσει το νέο Έθνος. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τις προηγούμενες ημέρες πέρασε την πύλη της ΔΕΣΦΑ στη Μεσογείων, εκεί όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία του Έθνους, δημοσιογράφος των Παραπολιτικών. Μάλιστα, ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με κορυφαίο στέλεχος του Ομίλου, με το οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο ένταξης του στον Όμιλο. Μόλις σιγουρέψουμε την είδηση θα επανέλθουμε.
---
Παραίτηση Ν. Μιχαλίτση από τη θέση

του γενικού διευθυντή τεχνολογίας ΕΡΤ

Την παραίτησή του από τη γενική διευθυντή Τεχνολογίας της ΕΡΤ υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλίτσης Σε επιστολή του αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων πως “με το νέο Οργανόγραμμα, η Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας διαλύεται και στη θέση της μπαίνει μια καρικατούρα της, που δεν περιλαμβάνει (εκτός των άλλων) μια από τις σημαντικότερες αρμοδιότητες, τον κεντρικό σχεδιασμό της σύνταξης του επενδυτικού τεχνολογικού προγράμματος της εταιρείας”
---
Η Κατερίνα Ζαρίφη στο Epsilon TV

Η ταλαντούχα Κατερίνα θα παρουσιάζει το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι "Who's asking?”. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει!
---
Αρχές καλοκαιριού
η μετακόμιση του Εψιλον στην Παιανία

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τη μετακόμιση του «Εψιλον» στα στούντιο της Παιανίας (τις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA)… Που έχουν εκσυγχρονιστεί και κυρίως αναβαθμιστεί πρόσφατα.

Η μετακόμιση τοποθετείται χρονικά στις αρχές καλοκαιριού και θα αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων του σταθμού, δηλαδή, ειδησεογραφικό, ψυχαγωγικό και διοικητικές υπηρεσίες.
---
Οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ
ζητούν την παρέμβαση του ΥΠΠΟ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 η δεύτερη τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΚΑΚΑ κ. Ανδρέα Νεφελούδη, των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων ΑΕΠΙ – «ΣΕρΑ» και του Γεν. Δ/ντή της ΑΕΠΙ κ. Δ. Ξανθόπουλου.

Στη συνάντηση, για μία ακόμη φορά, δεν υπήρξε καμία σαφής απάντηση από την πλευρά του Γεν. Δ/ντή της ΑΕΠΙ για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και την εξασφάλισή τους ως προς το μέλλον της εταιρείας. Αντίθετα, με αλαζονεία, ειρωνεία και αγένεια προς τον Γεν. Γραμματέα Εργασίας, προσπάθησε για άλλη μια φορά να πείσει ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο για την οικτρή οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έλαβε σε αυστηρό τόνο την απάντηση του Γεν. Γραμματέα ότι οι δικαιολογίες του δεν είναι αποδεκτές και οφείλει να σεβαστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων.
---
Αποφασίζει ο ΟΠΙ
για το μέλλον της ΑΕΠΙ

Σήμερα ή τη Δευτέρα αναμένεται αν συνεδριάζει ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας με θέμα της ανάκληση, ή όχι, της άδειας της ΑΕΠΙ. Η Κρατική Επίτροπος στην ΑΕΠΙ, Μαριάνθη Βλάχου, καταθέτει,επίσης, σήμερα, τις απόψεις της για την εταιρεία, με συνέντευξή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου