Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

... ΔΟΤ - Δημοσιογραφικός Οργανισμός Τσίπρα !!!


*
zoornalistas
***
*
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Τσίπρα
---
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
εζήλωσε τη δόξα Ψυχάρη;


Θέλει να φτιάξει Συγκρότημα με αριστερά Μέσα - Πολλά μπλογκ είναι έτοιμα να ενταχθούν στον... ΔΟΤ και να συνταχθούν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

«Είμαστε αποκλεισμένοι απο τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης και το μόνο σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε τα δικά μας media, τον δικό μας όμιλο. Χρειαζόμαστε έναν δημοσιογραφικό Οργανισμό της Αριστεράς. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αριστερό δημοσιογραφικό συγκρότημα!».

Αυτό είναι το νόημα των εισηγήσεων του Αλέξη Τσίπρα προς τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς στα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία ενός δημοσιογραφικού ομίλου περιλαμβάνεται αρχικά η ενοποίηση υπό ενιαία διοίκηση (στα πρότυπα του ΔΟΛ;), των Μέσων που ανήκουν στον ΣΥΝ, δηλαδή της εφημερίδας «Αυγή», του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και του ενημερωτικού σάιτ left.gr.

Ο Τσίπρας είναι σίγουρο πως, μόλις εισρεύσουν στην Κουμουνδούρου τα πρώτα χρήματα της (γενναίας πλεον) κρατικής επιχορήγησης, θα προχωρήσει στα σχέδια του για τη..δημιουργία του δημοσιογραφικού οργανισμού καθώς και στην πλήρη αναδιαρθρωση της επικοινωνιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ (αξιωματική αντιπολίτευση γαρ) ενισχύοντας και τα γραφεία τύπου με νέο «αίμα». Στην προσπάθεια αυτή πολλά μπλογκ έχουν προσφερθεί να συνταχθούν στην κοινή προσπάθεια και να ενταχθούν στο Συγκρότημα ενδυναμώνοντας το επικοινωνιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ: Πολλοί λένε ότι ο Τσίπρας με την ενοποίηση Μέσων της Αριστεράς θέλει να έχει καλύτερο έλεγχο της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν αποκλείουν η προσπάθεια «ομογενοποίησης» αριστερών ΜΜΕ να γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της...

από το μπλογκ agitatoras
---
*

3 σχόλια:

  1. Ο φθόνος που μιλάει και που κραυγάζει είναι πάντα αδέξιος. Nα φοβάσαι το φθόνο που σωπαίνει.

    Antoine Rivarol, 1753-1801, Γάλλος Γνωμικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ν' άκουγε ο Θεός τα κοράκια, όλοι οι γάιδαροι θα ψοφούσαν.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά ανησυχία αποτυχίας συντρόφια έχουμε το know- haw της "κόκκινης" Tυποεκδοτικής και την αγαστή συνεργασία της με τον Ψυχάρη από το '80!

    ΑπάντησηΔιαγραφή