Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

... Ανδρουλιδάκης: με tempo πέντε χρόνια φυλάκιση ...

*
Το Βήμα
***
*
Πέντε χρόνια φυλάκιση
στον εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη
.
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς ελαφρυντικά και αναστολή, καταδικάστηκε τη Δευτέρα ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος δικαζόταν στο Β' Τριμελές Κακουργιοδικείο για υπόθεση υπεξαίρεσης. Συγκεκριμένα στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ που προοριζόταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού Tempo. 

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε την ποινή των πέντε ετών χωρίς αναστολή και αναζητείται.

---

Ανδρουλιδάκης: “Πρωτοφανής η καταδίκη μου!”
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοφανή απόφαση στα δικαστικά χρονικά,, εξέδωσε σήμερα το 5μελές Εφετείο Αθηνών και καταδίκασε σε πενταετή φυλάκιση τον εκδότη κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, μετά από μήνυση του πρώην λογιστή του, κ. Αθανασίου Παύλοβιτς.
Στη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Παύλοβιτς, κατά του κ. Ανδρουλιδάκη, υποστήριξε  ότι ήταν πραγματικός  Ιδιοκτήτης του 25% του τηλεοπτικού σταθμού ΤΕΜΠΟ (προ 12 ετών)  και ζητούσε να του επιστραφούν περίπου  5 εκατομμύρια ευρώ, που δήθεν, είχε καταβάλει για την αγορά και λειτουργία του σταθμού.
Ο κ. Παύλοβιτς που εκείνη την περίοδο, το μοναδικό του εισόδημα,  ήταν ο μισθός που λάμβανε από τον Όμιλο Ανδρουλιδάκη, ως λογιστής, ήταν ένας από του πολλούς εικονικούς μετόχους, που υποχρεωτικά χρησιμοποίησε ο κ. Ανδρουλιδάκης, λόγω της εμπιστοσύνης ,που του είχε, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο που έθετε ο νόμος περί βασικού μετόχου στους τηλεοπτικούς σταθμούς
Το δικαστήριο, παρόλο που ο κ. Παύλοβιτς δε μπόρεσε να αποδείξει ότι κατέβαλε έστω και μία δραχμή, καταδίκασε τον κ. Μ. Ανδουλιδάκη, μοναδικό ιδιοκτήτη του ΤΕΜΠΟ, όπως όλη η χώρα ήξερε, με πλειοψηφία 3-2, σε πενταετή φυλάκιση για τη μη επιστροφή των χρημάτων
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλιδάκης προσφεύγει  στον Άρειο Πάγο, κατά της πρωτοφανούς αυτής απόφασης, όπου πιστεύει ότι θα δικαιωθεί.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ...............

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου