Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

... οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία σε ετοιμότητα ...

*
Ενωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

Δεν διαπραγματευόμαστε
το δικαίωμα στην εργασία


Ανακοίνωση

Οι διοικήσεις των δύο εταιρειών αποδεικνύουν με κάθε τρόπο την προσήλωση και τη σπουδή τους να μεταφορτώσουν τα βάρη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους.

Τελευταία απόδειξη είναι οι έξι (6) απολύσεις που έγιναν στην "ΑΡΓΟΣ". Οι εργαζόμενοι που τόσο καιρό προσέφεραν πλούτο στην εταιρεία, τώρα είναι βάρος και μένουν στην ανεργία.

Ανεξάρτητα από το εάν αποδέχτηκαν ή όχι τις απολύσεις οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το εάν δόθηκαν περισσότερα ανταλλάγματα γι’ αυτό από την εταιρεία, το σωματείο τις καταγγέλλει και διαμηνύει ότι δεν θα αποδεχθεί τέτοιες πρακτικές!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς, πιέσεις ή παζάρια. Καμία θέση εργασίας δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση! Το σωματείο θα είναι δίπλα σε όποιον αγωνίζεται, σε όποιον δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του!

Η αντεργατική επίθεση δεν έχει τέλος, θα επεκταθεί και σε άλλα μέτωπα, αφού στόχος κυβέρνησης και εργοδοσίας είναι να καταστήσουν την εργατική μας δύναμη ακόμα φθηνότερη. Αμφισβητούνται εκ νέου ασφαλιστικά δικαιώματα, αρνούνται την υπογραφή νέας ΣΣΕ.

Μονόδρομος για εμάς είναι η αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου