Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

... ΕΔΟΕΑΠ - όλα τα παιδιά στην πίστα ...

*
ΚΕΔ
***
*

“Νίκο, πότε να σε προτείνω;”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ουδένα πείθουν τα κροκοδείλια δάκρυα της Αντωνιάδου
για τον ΕΔΟΕΑΠ που χάνεται.

Τα δύο μέλη του ΔΣ από την παράταξή της, Καρούτζος και Σταθάτου, δεν ψήφισαν πρόεδρο από την ΕΣΗΕΑ, δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα και με τις ανακοινώσεις τους, αλλά και τη στάση τους και έβγαλαν πρόεδρο το Τάτση του Γκανά.

Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα…

Η συμφωνία, που ακούγεται, προβλέπει για την συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ την Δευτέρα, η Σταθάτου να προτείνει γραμματέα τον Καρούτζο, όπως της ξέφυγε προχθές λίγο πριν τελειώσει η συνεδρίαση της Πέμπτης που είπε:


“Νίκο, πότε να σε προτείνω εγώ;”

Λες και μπορούν να κοροϊδέψουν κάποιον από τον κλάδο. Μέχρι και οι δικοί τους, τους λένε, όπως τους λένε..

H θέση του Ταμία στο ΔΣ περνάει στα χέρια του Παπαϊωάννου, παλιού συνεργάτη του Γκανά στην «Αυγή», από τις χρυσές μέρες των ισολογισμών και των γραφείων που τους διακινούσαν.
Στην επιτροπή του ΤΥΠ είναι έτοιμη η τρόικα από το ΔΣ, για να αναλάβει να κόψει παροχές και φάρμακα.

Και για να μην ακούγονται μεγάλες κουβέντες να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους:

«Μάνατζερ για να αναλάβει το Ταμείο», είχε προτείνει ο Γκανάς πριν τις εκλογές, στη τελευταία σύσκεψη στον ΕΔΟΕΑΠ εννοώντας, όπως αποδεικνύεται τον δικό του άνθρωπο.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτός είναι ο πρόεδρος που έβγαλαν προχθές οι 6 από τους 9 του ΔΣ. Ήταν στο τιμόνι των οικονομικών της «Ελευθεροτυπίας» μέχρι που πτώχευσε, με το σύστημα Τεγόπουλου, να λέει τα καλύτερα λόγια για αυτόν και κυρίως για την περίοδο του Χρηματιστηρίου με τα μετοχοδάνεια της ιδιοκτησίας.

Κατά σύμπτωση όμως από Χρηματιστήριο ξέρουν καλά και κάποιοι από το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ, που είχαν δική τους ΕΛ-ΔΕ και που οι αρχές της αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας, χωρίς όμως να κλείσει ακόμη -οριστικά- ο φάκελος με τις εκκρεμότητες.

Κίνηση Επαγγελματιών δημοσιογράφων - Ανοιχτή ΕΡΤ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου