Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

... πάλι δεν πληρώνει ο ΔΟΛ - ταμειακές δυσχέρειες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Και πάλι "έκτακτες ταμειακές δυσχέρειες"
μεταθέτουν την προγραμματισμένη πληρωμή
Σχόλιο "Α" : ... εμπαιγμός; ... μεθόδευση για να φύγουν μόνοι τους όλοι όσοι δεν αντέχουν; ... ό,τι κι αν είναι, ένα δεν αντέχεται: Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των "Επαγγελματικών Ενώσεων" που δραστηριοποιούνται -τρόπος του λέγειν- στο χώρο των ΜΜΕ ... τέτοιος και τόσος φόβος εκπορεύεται από τον πρόεδρο του Συγκροτήματος; ... ή, απλώς, "δεν μας παίρνει"; ... νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε σ' αυτόν τον μικρό χώρο ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εκτάκτων ταμειακών δυσχερειών η προγραμματισμένη για τις 12/8/2016 πληρωμή της μισθοδοσίας, έναντι 50% μηνός Ιουνίου 2016, μετατίθεται για τις 18/8/2016.

Η εξόφληση της μισθοδοσίας μηνός Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στις 31/08/2016, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς τα παιχνίδια της μεγαλο εργοδοσίας επηρεάζουν μόνο τον εργαζόμενο και κανέναν άλλο.
    Και αφού λοιπόν οι μεγαλοκαπιοι την κάνουν μ ελαφρά πηδηματάκια από το σκάφος του ΔΟΛ όπως έγινε και με το MEGA, ο εγκλωβισμένος εργαζόμενος θα πληρώσει ξανά την νύφη.
    Ο Ψυχάρης στο κότερό του διακοπάρει στο Αιγαίο και οι εργαζόμενοι που τον στήριξαν άπειρες φορές περιμένουν με λαχτάρα μην τυχόν του πέσει κάποιο ψίχουλο από το παντεσπάνι του και το αρπάξουν.
    Αυτοί κύριοι ειναι η Ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα, άρπαξε να χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ανίκανοι ή βολεμένοι είναι οι συνδικαλιστές εκεί μέσα; Κρίμα να παίζει τέτοια εξαθλίωση και εμπαιγμός και να μην ανοίγει στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό πως οι μεγαλοσυνδικαλιστές και τα τσιράκια τους σαμποτάρουν όποια αντίδραση πάει να εξελιχθεί στο ΔΟΛ. Εδώ ο εκνευρισμένος πρόεδρος που βόλεψε και το γυιό του εκεί μέσα, φοβάται άν ανοίξει το στόμα μη κρεμάσει η γλώσσα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή