Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

... ο Μπόμπολας έστειλε αδιάβαστο τον Μανώλη τον Καψή ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Άδειασε" τον Μανώλη Καψή ο Φώτης Μπόμπολας
"Δεν είχε καμία εντολή από το Δ.Σ
για τις ανακοινώσεις στη Γ.Γ. Ενημέρωσης"Εντυπωσιακό άδειασμα επεφύλαξε στον διευθυντή ειδήσεων του MEGA Μανώλη Καψή ο ισχυρός άνδρας του Πήγασου και μέλος του Δ.Σ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, Φώτης Μπόμπολας γύρω από τον πόλεμο ανακοινώσεων του κ. Καψή με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για την ενημερότητα της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ λέγοντας ότι ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA δεν είχε τέτοια εντολή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έπειτα από σχετική είδηση στο ΑΠΕ ο κ. Καψής είχε εκδώσει ανακοίνωση τονίζοντας: "Η είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας, είναι ψευδέστατη. Αποκαλύπτει περίτρανα, την συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων, να βάλλουν λουκέτο στο Mega".

Πριν από λίγο κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική ο κ. Μπόμπολας πήρε σαφείς αποστάσεις από την πρωτοβουλία Καψή λέγοντας ότι ο διευθυντής ειδήσεων του Καναλιού "δεν είχε πάρει καμία τέτοια κατεύθυνση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, το οποίο άλλωστε έχει καιρό να συνεδριάσει". Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στο Κανάλι ο κ. Μπόμπολας είπε ότι ο ΠΗΓΑΣΟΣ είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. "Η αύξηση δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί κι εγώ μόνος μου δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος λειτουργίας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ" είπε. 
---
---
*

2 σχόλια: