Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

... αλήθεια, το EPSILON δεν χρωστάει πουθενά; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γ. Αλαφούζος: Το ΕTV
λειτουργεί με "μαύρα" χρήματα...


email αναγνώστη

Πριν από μερικές εβδομάδες μια ανακοίνωση-πρόταση του Τηλεοπτικού Σταθμού EPSILON έπεσε σαν «βόμβα» στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Δεν είναι άλλη από τη γνωστή επιστολή – που απέστειλε η διεύθυνση του σταθμού στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με την εν λόγω πρόταση, η ιδιοκτησία του «EPSILON» είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Το ποσό αυτό είναι 11 φορές πάνω από τη γενική τιμή εκκίνησης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας που έχει θέσει η κυβέρνηση και έχει οριστεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μα τόσα χρήματα διαθέτει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON, θα αναρωτηθεί κανείς, μα πού τα βρήκε;

Και εδώ έρχεται προ ημερών η επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ του ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, που αναφέρει ότι το EPSILON λειτουργεί με «μαύρα» χρήματα… Επαναλαμβάνοντας, δεδομένου ότι είναι ήδη γνωστό, ότι ο φερόμενος ιδιοκτήτης του σταθμού Φίλιππος Βρυώνης διαθέτει αλβανικό ΑΦΜ, διότι έχει τεράστιες οφειλές στο ελληνικό δημόσιο!!! Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ είναι εξαιρετικά σοβαρή και η Δικαιοσύνη οφείλει να τη διερευνήσει, αφού η κατάθεσή του στην Επιτροπή της Βουλής ήταν ένορκη!

Η αντίδραση του EPSILON άμεση «το EPSILON είναι το μοναδικό κανάλι που δεν δανείστηκε ούτε ένα ευρώ από καμία τράπεζα. Δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε θαλασσοδάνεια και δεν πήρε ποτέ από καμία κυβέρνηση τη δυνατότητα για δανεικά και αγύριστα στον Ελληνικό Λαό».

Αλήθεια το EPSILON ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ;

Το EPSILON καταβάλει κανονικά στους εργαζόμενους του την μισθοδοσία (δεν τους έχει μέσα τουλάχιστον ένα μήνα);

To EPSILON καταβάλει σε συγκεκριμένη ημερομηνία την μισθοδοσία στους εργαζόμενους;

Το EPSILON έχει καταβάλει όπως προβλέπεται το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους;

Το EPSILON τηρεί όλους τους κανόνες της εργατικής νομοθεσίας;

Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία ενόψει και της διαδικασίας των αδειών να ελέγξει με όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει και τις υπηρεσίες της εάν τηρούνται οι νόμοι του κράτους πριν προχωρήσει στο τελικό στάδιο.

Ι.Δ.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου