Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Παναθηναϊκά Νέα", ΕΡΤ,
Κύπελλο και Παλομπαρίνι, EpsilonTV,
χάντμπολ στην ΕΡΤ3, Μεταγραφή, Αποχώρηση

του Νίκου Μποζιονέλου


Οι παλιοί θα θυμούνται την εφημερίδα «Παναθηναϊκά Νέα», την εφημερίδα του Γιώργου Χαλκιόπουλου που στεγαζόταν στη Γερανείου, κοντά στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Digitaltvinfo.gr, η οικογένεια Χαλκιόπουλου θα επανεκδώσει την ιστορική, παλιά εφημερίδα, σε καθημερινή βάση! Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με δημοσιογράφους με στόχο να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, λίγο πριν το Μουντιάλ

Σούπερ ήταν η τηλεθέαση της ΕΡΤ στον τελικό ΑΕΚ – Μονακό την Κυριακή (και, μάλιστα, με παράλληλη μετάδοση από τη Nova). Κατά μέσο όρο 1 εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν… Μια χαρά, ενώ άψογο ήταν το μπασκετικό τμήμα της δημόσιας τηλεόρασης.


 Σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 20:30 από την Cosmote TV ο τελικός Κυπέλλου, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί από ελεύθερο κανάλι, ούτε live ούτε «κονσέρβα».

Εκτακτη εκπομπή για τον τελικό του Κυπέλλου, το Σάββατο 12 Μαΐου στις 19:30, θα βγάλει η ΕΡΤ3.

Το Epsilon TV προχώρησε στην απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης σε Ελλάδα και Κύπρο του προσεχούς φιλικού αγώνα της Εθνικής μας, με τη Σαουδική Αραβία την Τρίτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη.

Το Eurosport καλύπτει για τον πρώτο μεγάλο γύρο της ποδηλατικής σεζόν, του 101ου Giro d'Italia (που έκανε πέρυσι ρεκόρ τηλεθέασης), που κρατά μέχρι τις 27 Μαΐου.

Οι τελικοί του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών στο χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ3 (14 και 20 τρέχοντος).

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», ξεκινά να μεταδίδεται κι από τη δημόσια τηλεόραση.

Μεταγραφή… για τη «Μηχανή του Χρόνου». Η γνωστή εκπομπή του Χρίστου Βασιλόπουλου, που προβάλλεται πλέον από την Cosmote TV… μετακόμισε από την 24Media (Sport24, News247 κλπ.) στη Liquid Media (Gazzetta.gr).

Αποχώρηση… σοκ ενόψει από ιδιωτικό κανάλι. Πρόκειται για πρόσωπο, όχι μπροστά από τις κάμερες, που αφίχθη μετά βαΐων και κλάδων προ ολίγων μηνών. Ο λόγος; Διότι «κινείται σόλο», όπως μας είπαν.
---

πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου