Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

... ΔΟΨ, οσονούπω ...

*
Τυπολογίες
***
*


Απόλυτος κυρίαρχος του ΔΟΛ ο Ψυχάρης
.
Απόλυτα δικό του «μαγαζί» γίνεται ο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης αποδεικνύεται μεγάλος παίκτης των ΜΜΕ στη σκακιέρα… Μετά την έξοδο και του Ρέστη, σχεδόν το 100% του ΔΟΛ περνάει εξ ολοκλήρου στα χέρια του.
Και «καθαρός» πλέον ο ΔΟΛ θα ξαναμπεί στο Χρηματιστήριο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει όνομα. Με τις κινήσεις αυτές, ενισχύεται ο ρόλος του Ψυχάρη στο Mega.
Την ίδια στιγμή, ο Ψυχάρης περνάει σε μεγάλες αναδιαρθρώσεις-μεταρρυθμίσεις… Ενοποιεί όλα τα σάιτ του Συγκροτήματος σε ένα για όλα τα Μέσα, εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά. Επικεφαλής της θυγατρικής που δημιουργεί για τα social media, όπου δίνει μεγάλη βαρύτητα και προτεραιότητα, θα είναι ο γιος του Παναγιώτης Ψυχάρης και ο αναβαθμισμένος δημοσιογράφος, στέλεχος για χρόνια του ΔΟΛ, Στέλιος Σοφιανός.
Μετά τον επιτυχή χειρισμό με τους εργαζομένους, όπου ξεπέρασε τον κίνδυνο για απεργίες, χωρίς απολύσεις και με συγκρούσεις με την ΕΣΗΕΑ, αλλά με μειώσεις μισθών που αποδέχθηκαν όλοι, τώρα η κατεύθυνση είναι να «τροφοδοτούν» όλοι με ειδήσεις και πληροφορίες το σάιτ και τις εφημερίδες.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου