Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

... Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας - Γενική Συνέλευση ...

*
ΕΦΕ
***
*

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με τα άρθρα 23, 24, και 26 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του δημοσιογραφικού σωματείου με την επωνυμία και «ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ», σε Τακτική Γενική Συνέλευση



την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00 μ.μ
στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος)

με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


1. Μετατροπή δοκίμων μελών σε τακτικά.
2. Μέλη εκ μετεγγραφής.
3. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2012.
4. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2012.
5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους 2012 και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ από κάθε ευθύνη.
7. Επικύρωση αποφάσεων του Πειθαρχικού Συμβουλίου από τη Γ.Σ για αποβολή-διαγραφή μελών.
8. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2013, συμπεριλαμβανομένου ποσού για ΕΣΠΑ (βάσει συμβάσεως).
9. Έγκριση Προγράμματος Δράσης έτους 2013 και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κινητοποιήσεις και απεργίες.
10. Εγγραφή νέων μελών ή/και μετατροπές (δόκιμα, επιτίμα, πάρεδρα και αρωγά).
11. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.


Για την επίτευξη απαρτίας πρέπει να παρίστανται τουλάχιστο το 50%+1 των τακτικών και ταμειακά εντάξει μελών του σωματείου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, οπότε χρειάζεται παρουσία του 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία συγκαλείται τρίτη Γ.Σ. πάλι μετά από μία εβδομάδα και στον ίδιο τόπο και ίδια ώρα, όπου χρειάζονται μόνο το 1/4 των ταμειακώς εντάξει μελών. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία ακολουθείται η ίδια διαδικασία και η Γ.Σ. διεξάγεται ανεξάρτητα από την απαρτία, όχι όμως με λιγότερα από 30 μέλη.

Επισημαίνουμε ότι η παρουσία και η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση, λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και της συνολικής κρίσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Επίσης η μετατροπή των δοκίμων μελών σε τακτικά, καθώς και η έγκριση των νέων δοκίμων μελών από τη Γεν. Συνέλευση, είθισται να γίνεται μόνον για όσους υποψηφίους είναι παρόντες, επί πλέον τα προς μετατροπή σε τακτικά δόκιμα μέλη, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα πρέπει να έχουν υποβάλλει έγκαιρα προς το ΔΣ έγγραφη αίτησή τους, προκειμένου η αρμόδια Εξελεγκτική Επιτροπή να εισηγηθεί προς το ΔΣ ότι το δόκιμο μέλος πληροί τις προϋποθέσεις του Καταστατικού ως δημιουργός φωτογράφος- φωτορεπόρτερ, καθώς επίσης θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την εγγραφή τους στο πρ. Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ. νυν Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε., εφ` όσον πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία, ή στον αρμόδιο δημόσιο φορέα ασφάλισης και να είναι ταμειακώς εντάξει.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε, πως, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση συγκροτείται κάθε φορά από τα ταμειακώς εντάξει μέλη, δηλαδή τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και τον προηγούμενο μήνα, και κατά συνέπεια η συμμετοχή στην Γεν. Συνέλευση όσο και στις εκλογές, προϋποθέτουν να είναι ταμειακά ενήμεροι .

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ της ΕΦΕ


Ο Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

         ΜΑΡΙΟΣ ΛΩΛΟΣ                         ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου