Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο Αλαφούζος συνεχίζει τις απολύσεις...
Νέα αναταραχή στα Μέσα του Αλαφούζου μετά και τη νέα απόλυση στο Φάληρο. Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 θα πραγματοποιούσαν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τη στάση τους μετά και την απόλυση της Βαγγελιώς Βογιατζή, μετά από πολυετή εργασία στη σύνταξη των ειδήσεων.
 ***
Εισαγγελέας για Κεδίκογλου - Παπαγιάννη
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταγγελίες του site,www.iefimerida.gr  περί εκβίασης του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, από το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, μέσω του blog, fimotro, ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

***

Καληνύχτα ΕΡΤ και καλή τύχη...

«ΕΡΤ: Καληνύχτα και καλή τύχη». Με το άρθρο αυτό στα «Παραπολιτικά», ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Νίκος Σίμος, «αποχαιρετά» την ΕΡΤ στην οποία διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος από τις 8 Αυγούστου 2012 έως και τις αρχές  του Μαρτίου 2013. Στο άρθρο του  ο δημοσιογράφος υπονοεί, πως, η ΕΡΤ δέχεται πιέσεις από την ιδιωτική τηλεόραση, καθώς η πρώτη διαθέτει το σταθερό έσοδο του ανταποδοτικού τέλους, ενώ η δεύτερη «έχει γονατίσει».

***

"Ορφανό" χρέος...

Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο εκδότης Κώστας Καββαθάς, οποίος συνελήφθη προχθές για χρέη ύψους  11.163.740,59 ευρώ  προς το ελληνικό δημόσιο. “Τα  χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς.

***

Η Formula 1 χωρίς σχολιασμό; 

Θα μεταδοθεί με περιγραφή ή χωρίς η πρεμιέρα της Formula 1 στην ΕΤ1 αυτή την Κυριακή; Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία ως το πρωί της Τρίτης, όμως πολύ συχνά στα αθλητικά γεγονότα δίνει τη σχετική εξαίρεση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου