Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εισαγγελέας
για τις μικτές παραγωγές στην ΕΡΤ


Προκαταρκτική έρευνα για όλες τις εκπομπές της ΕΡΤ διέταξε η εισαγγελία της ΕΡΤ. Έτσι εκτός από το “Μεσογείων 136″ στην έρευνα θα ενταχθούν και οι υπόλοιπες μικτές παραγωγές της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χ. Τζώνης.

***
Αν δεν συμφωνούν τα γεγονότα
με την άποψή μας,
τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα



‘Η ο Πάσχος έχει δίκιο, στην “Καθημερινή” που λέει πως οι λιποθυμίες στα σχολεία είναι η προπαγάνδα της Αριστεράς, ή ο Σκάι που καλεί τον κόσμο να αγοράζει τρόφιμα για τους ανθρώπους που πεινάνε.
Ποιος, αλήθεια μιλάει για την “προπαγάνδα της συγκίνησης”;
***

Σύμβουλος έκδοσης

στα “Παραπολιτικά”
ο Νίκος Σίμος

Θέση συμβούλου έκδοσης στα “Παραπολιτικά” αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Νίκος Σίμος. Καθώς η έξοδός του από την ΕΡΤ είναι οριστική, σε αντίθεση με τα όσα διοχετεύονταν, το παιχνίδι στην τρικομματική κυβέρνηση για την ηγεσία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, αναμένεται να φουντώσει.

***
Να αφαιρεθεί η άδεια του Flash
από τον Κυριακίδη!



Αίτημα για την αφαίρεση της άδειας του Flash 96 που κατέχει ο Πέτρος Κυριακίδης κατέθεσαν 33 εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Ο αριθμός αυτός ανταποκρίνεται στους όρους που περιλαμβάνει η πρόσφατη διάταξη νόμου, για τη μεταβίβαση των ραδιοφωνικών σταθμών στους εργαζόμενους εφόσον δεν πληρώνουν το προσωπικό τους.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου