Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 28/2...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έχουν …θέμα σε “Βήμα” και “Νέα”


Η πτώση του «Βήματος» στην πέμπτη θέση στερεί σημαντικά έσοδα από τον ΔΟΛ και, σε συνδυασμό με τη μέση κυκλοφορία των 22.982 φύλλων των «Νέων», εκτιμάται πως θα σηματοδοτήσει εξελίξεις εντός του Οργανισμού. Ο Στ. Ψυχάρης θα σταθμίσει τις εξελίξεις και θα αποφασίσει. Ελπίζουμε να μην την πληρώσουν και πάλι οι εργαζόμενοι π.χ. τεχνικοί Τύπου...

---

Επιστρέφει ο Τερζόπουλος
με το διαδικτυακό "ΚΛΙΚ"



Μετά από συζητήσεις που κράτησαν περίπου έναν χρόνο ο πρώτος εκδότης life style περιοδικών στην Ελλάδα Άρης Τερζόπουλος αποφάσισε να ενεργοποιήσει τελικά τον τίτλο του ιστορικού «ΚΛΙΚ».

Αυτή τη φορά όμως, όχι σε έντυπη μορφή, αλλά σε ηλεκτρονική. Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και της δυναμικής που αναπτύσσει το ελληνικό ίντερνετ, ο εκδότης σύντομα θα εμφανιστεί με τον ιστορικό τίτλο στο Διαδίκτυο, ευελπιστώντας να προκαλέσει όπως και την πρώτη φορά…

Μαθαίνουμε ότι η νέα του προσπάθεια θα κινείται και πάλι στο πνεύμα της εποχής με σύγχρονα, νεανικά και ψαγμένα θέματα.


---

Ο Λ. Κρέτσος αναλαμβάνει
γενικός γραμματέας ενημέρωσης


Ο Λευτέρης Κρέτσος, στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, θα είναι ο νέος γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας. Ο επίκουρος Καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Greenwich, στο Λονδίνο θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του τις επόμενες μέρες και μαζί με το γενικό γραμματέα που θα επιλεγεί στο υπουργείο Μεταφορών θα αναλάβουν από κοινού να λύσουν το “γόρδιο δεσμό” των media, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

---

Το Euronews δεν αφορά την Ελλάδα;














Στο Euronews η χθεσινή δήλωση Τσίπρα μεταδόθηκε σε όλη την Ευρώπη, με εξαίρεση την Ελλάδα!

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη είχε απαγορεύσει την ελεύθερη μετάδοση του ευρωπαϊκού καναλιού, αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα της αποκατάστασης του λάθους.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου