Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

... ΕΣΗΕΑ - ΕΔΟΕΑΠ, ένας όμορφος κόσμος αποκαλύπτεται ...

*
Ανάποδος
***
*
Οι "πρόθυμοι" της ΕΣΗΕΑ



Σε μια δίχως προηγούμενο προβοκάτσια προχωράνε οι πρόθυμοι της ΕΣΗΕΑ, με επικεφαλής την Αντωνιάδου που έπειτα από εντολή των εργοδοτών της και των στενών συνεργατών της - των Γκανά, Τρίμη και κυρίως του ανθρώπου της Ντόρας,  Νίκου Καρούτζου - επιδιώκοντας την πλήρη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ.

Η Μαρία της Φρίκης - η γνωστή Παπαδιά της Κοζάνης - αποφάσισε μόνη της και χωρίς καμία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ,  να καλέσει αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 10 το πρωί συνάντηση με τα πέντε εκλεγμένα μέλη της ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ - Χριστοδουλίδου, Αγγέλη, Ντελέζο, Καρούτζο και Σταθάτου - για να αναγκασθούν οι τρείς πρώτοι να υποκύψουν στις ορέξεις του λεβέντη της Νίκου Καρούτζου για να γίνει με το έτσι θέλω ... πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ.

Στη συνάντηση αυτή, που θά πέσει γέλιο,  καλούνται επίσης να παραβρεθούν οι δύο πρώην πρόεδροι του Οργανισμού Πάνος Σόμπολος και Νίκος Κιάος.

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο Κιάος,  που όπως φαίνεται υπέκυψε σε πιέσεις, πήρε το μέρος του Καρούτζου και βρίζει ασύστολα την Χριστοδουλίδου, τον Αγγέλη και τον Ντελέζο λέγοντας ότι πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να γίνει ο αχυράνθρωπος του Γκανά, Τάτσης επειδή πήρε περισσότερους ψήφους στην ΕΠΗΕΑ.

Τις τελευταίες μέρες στον ΕΔΟΕΑΠ γίνονται σημεία και τέρατα που περιλαμβάνουν απειλές και εκβιασμούς σε βάρος των Χριστοδουλίδου, Αγγέλη και Ντελέζου μέχρι και εξαναγκασμό του καθηγητή κ. Δημήτρη Μέλισσα να εκδώσει δεύτερη γνωμοδότηση που ακυρώνει την πρώτη,  μια που Καρούτζος και Σταθάτου με την ανακοίνωσή τους τον ανάγκαζαν να γράψει ότι το έθιμο δεν αποτελεί δίκαιο.

Φαίνεται ότι η κατάσταση έφτασε στα άκρα με αποτέλεσμα ακόμα και ο κ. Πάνος Σόμπολος,  που γνωρίζει όλες τις βρωμιές που έγιναν μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ από πρώην και νυν, να πάει στο γραφείο του εκλεκτού της Ντόρας κ. Νίκου Καρούτζου και να του πεί:
" Έπαιξες και έχασες. Ήρθες τρίτος,  άρα δεν γίνεσαι πρόεδρος. Η κάλπη μίλησε και οι ασφαλισμένοι δεν σε θέλουν για πρόεδρο. Αν φοράς πανταλόνια να σταματήσεις και να δεχτείς την Πόπη για πρόεδρο στον ΕΔΟΕΑΠ. Δεν ντρέπεσε;"
Να θυμηθεί κανείς τις φραστικές επιθέσεις του άλλου λεβεντόπαιδου του Γκανά,  του Παπαϊωάννου, που απειλούσε την Πόπη Χριστοδουλίδου,  τον Γιάννη Αγγέλη και τον Κώστα Ντελέζο ότι "θα ασχοληθεί αργότερα μαζί τους."

Ας δούμε όμως και τη συμπεριφορά των τριών δικηγόρων,  των κ.κ. Μέλισσα και Καινούργιου του ΕΔΟΕΑΠ και το καλόπαιδο της Αντωνιάδου,  τον κ. Απόστολο Τσαλαπάτη. Ο τελευταίος έβγαλε γνωμοδότηση για το ποιος πρέπει να είναι πρόεδρος στον Οργανισμό και ώ του θαύματος απεφάνθη, εμμέσως πλην σαφώς, ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος του Γκανά, ο Τάτσης.

Ο κ. Απόστολος Τσαλαπάτης δεν μας εξέπληξε με την απόφασή του γιατί εκτός από την ΕΣΗΕΑ είναι στην ουσία υπάλληλος του Γκανά στην ΕΠΗΕΑ μαζί με τον κ. Δημήτρη Κλοκοτάρα.

Από τους δύο του ΕΔΟΕΑΠ ο κ. Καινούργιος εξετέλεσε την ... επικίνδυνη αποστολή του βγάζοντας λάδι τον Τάτση για λογαριασμό του Καρούτζου,  ενώ ο κ. Μέλισσας,  καθηγητής Πανεπιστημίου,  αφού είπε το αυτονόητο ότι το έθιμο επικρατεί του νόμου,  δέχτηκε φραστικές υποδείξεις από το δίδυμο Καρούτζου - Σταθάτου σε κείμενο με λεκτικούς ακροβατισμούς για να μην ξεχνά με ποιους έχει να κάνει.

Ποιός όμως ενδιαφέρεται, εκτός από τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες εταιρειών με ισολογισμούς, να παραδοθεί ο ασφαλιστικός οργανισμός των δημοσιογράφων στα χέρια των ασφαλιστικών εταιρειών;

Εκτός από τον Καρούτζο, που το έχει πει φανερά στο Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ,  ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι ο φίλος μας ο Μάρκος, που δούλευε και δουλεύει για λογαριασμό των αφεντικών και φυσικά της παλιάς δικής του εταιρείας.

Και βέβαια όλοι αυτοί "καλά κάνουν". Αυτοί όμως οι δημοσιογράφοι,  παλιοί και νέοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, τόσο ηλίθιοι είναι;

Δεν βλέπουν ότι κάποιοι θέλουν να κλείσουν τον ασφαλιστικό τους οργανισμό;

Πάντως, αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου, θα πέσει γέλιο στο Δ.Σ. στον πέμπτο όροφο της ΕΣΗΕΑ όταν η καλή μας Παπαδιά θα προσπαθεί να κάνει τη δική της βρώμικη προβοκάτσια, μέσα σε περιτύλιγμα σοφτ για χάρη των εργοδοτών.

Να πάμε όλοι αύριο στις 10 στην ΕΣΗΕΑ. Θα 'χει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς την εκ Κοζάνης ορμόμενη θυγατέρα να ουρλιάζει.
                                                                Πιράνχας
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου