Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

... όλοι ένα βήμα πίσω, για ν' ανοίξει η ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Πολλές φορές είναι καλύτερο κάτι να μην ανοίξει, αν είναι να ανοίξει και να επαναληφθεί το ίδιο λάθος.

@ Για να ανοίξει, λοιπόν, η ΕΡΤ, πρέπει να διορθωθούν τα σοβαρά σφάλματα του νομοσχεδίου, όπου κινδυνεύουν να ακυρώσουν και την προσπάθεια της κυβέρνησης και του αγώνα των εργαζομένων. Κι αυτό γιατί τώρα συμβουλεύουν τα παιδιά της ΝΕΡΙΤ κι άλλοι που δεν έχουν γνώση και ιδέα από τις λειτουργίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

@ Είναι άμεση η ανάγκη να επανάλθει η ΕΡΤ στις οθόνες μας και πρέπει να κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω. Και οι υπόγειες διοχετεύσεις περί των συνδικαλιστών και η επιχείρηση ταύτισης της ΠΟΣΠΕΡΤ με την ΕΡΤ3 και ο πόλεμος της ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον πρώην στελεχών της ΕΡΤ.

@ Κοινώς, μάς έχετε ζαλίσει με τη φαγωμάρα σας η οποία είναι απαράδεκτη, δεδομένης της κατάστασης της χώρας. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει άμεσα τις διορθώσεις να φύγει, όσο είναι εφικτό, από το νομικό έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ, να προσλάβει τους συμβασιούχους, να δώσει χώρο στους αλληλέγγυους που κράτησαν ανοιχτό το σήμα της ΕΡΤ και να φτιάξει μια ανοιχτή δημοκρατική τηλεόραση.

@ Διαβάσαμε στο “Βηματοδότη” πως για πρόεδρο της ΕΡΤ προτείνουν τον Παντελή Βούλγαρη. Είναι μια άκαιρη επιλογή, διότι αυτή τη στιγμή χρειάζονται άνθρωποι που γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του φορέα. Ο πλέον κατάλληλος είναι ο δικηγόρος, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος ως πρόεδρος έκανε χειρουργικές παρεμβάσεις, παρουσίασε κέρδη 57 εκ. ευρώ και υπερασπίστηκε την ΕΡΤ, δημοσίως, όταν την έκλεισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου