Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

O mediaρχης και τα συλλεκτικά του...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΑΕΚ, Nova, Φουρθιώτης, Forthnet,
Ρέμος, Μέντα 88 και ραδιοφωνικό φάσμα

Στις σελίδες του ρεπορτάζ της ΑΕΚ διαβάσατε για την οργή της «Ενωσης» με την ΕΡΤ και την «Αθλητική Κυριακή». Κακά τα ψέματα, όφειλαν στο Ραδιομέγαρο να έχουν και κάπ0ιον από την ΑΕΚ για αντίλογο και να μην εξελιχθεί η εκπομπή σε μονόλογο.

Την Κυριακή 22/4 με κοινή ώρα έναρξης 19:00 θα ξεκινήσουν όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Super League, εξ ου και η Nova θα ενεργοποιήσει τα Novasports Extra κανάλια.

Σε καταγγελία ενάντια στη λήψη πανελλαδικής άδειας για το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη προχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία Ελληνική Τηλεοπτική χρηματοδοτηθεί με αδιαφανείς και παράνομους πόρους.

Σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθεια απόκτησης της Forthnet μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοπραξία των Vodafone και Wind.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται, οι συζητήσεις μεταξύ Nova και στελεχών της Discovery Networks για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της συνδρομητικής πλατφόρμας και του γνωστού παρόχου τηλεοπτικού περιεχομένου.

Νέα καριέρα για τον Αντώνη Ρέμο αφού από την προσεχή Δευτέρα 23/4 στις 20:00 ξεκινά εκπομπές στον έντεχνο ραδιοσταθμό Μουσικός 98,6, δύο φορές κάθε μήνα. Πρώτος καλεσμένος του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Παρελθόν από τον ραδιοσταθμό Μέντα 88 αποτελεί η παραγωγός Ολγα Λασκαράτου.

Ως τις 2 Μαΐου θα γίνει η υποβολή των αιτήσεων και προσφορών για την απόκτηση της άδειας χρήσης ραδιοφωνικού φάσματος, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι σταθμοί να προλάβουν να ετοιμάσουν τους φακέλους τους.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου