Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Bάιος Τσούτσικας
διευθυντής στον Σπορ fm

Ο Bάιος Τσούτσικας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Bάιος ανήκει στην οικογένεια του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το 1997.
---
Νέος διευθυντής
ειδήσεων στον ALPHA Κύπρου

Ο Γιώργος Κασκάνης, πολιτικός αναλυτής, αναλαμβάνει διευθυντής ειδήσεων στον νέο Alpha Κύπρου εκπαραθυρώνοντας τον έως τώρα διευθυντή Γιώργο Τσαλακό, που αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο του συμβούλου ενημερωτικών εκπομπών.
---
Αποκλειστική συνεργασία Netflix-WIND TV

Αποκλειστική συνεργασία με το Netflix για την Ελλάδα θα ανακοινώσει η WIND, επεκτεινόμενη στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται WIND Vision
---
Κρούση σε Στραβελάκη από Epsilon TV

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Epsilon TV βρίσκεται ο Νίκος Στραβελάκης. Η κουβέντα αφορά τη διεύθυνση ειδήσεων.
---
Ο Πανταζής Τσάρας
στη διεύθυνση του Τρίτου Προγράμματος

Αντικατάσταση σε χρόνο dt του Διονύση Μαλούχου στο κλασικό και λόγιο ραδιόφωνο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σύμφωνα με όσα ανέβηκαν στη Διαύγεια το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε «την τοποθέτηση προσωρινώς και για όσο κριθεί αναγκαίο, του τακτικού υπαλλήλου Τσάρα Πανταζή του Γεωργίου, στη θέση Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τρίτου Προγράμματος, της Διεύθυνσης Προγράμματος Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. από 26/04/2018».
---
«Ούτε γνώριζα, ούτε ρωτήθηκα,
ούτε εγκρίνω τις παρεμβάσεις που
γίνονται στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ»

Ο Γιώργος Θαλασσινός απασφάλισε: «Ούτε γνώριζα, ούτε ρωτήθηκα, ούτε εγκρίνω τις παρεμβάσεις που γίνονται στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Και σίγουρα αυτή δεν είναι η ποιότητα και το ήθος της δουλειάς που μου ζητήθηκε να προσφέρω στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου