Τρίτη 10 Απριλίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πρόσωπα στα media

Ανηφορίζει στην Αγία Παρασκευή ο Κώστας Αρβανίτης, με παρουσία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Αντιθέτως, ο Τάσος Πλεμμένος, που επιλέχθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ για τη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ, τελικά δεν θα συνεργαστεί. Ο Στέφανος Τζανάκης ανέλαβε διευθυντής σύνταξης στο «Έθνος». Αποχώρησε ο Βασίλης Χιώτης από τον Όμιλο του Πρώτου Θέματος, όπου είχε αναλάβει την ευθύνη του ραδιοφώνου. Μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και η Χρύσα Μασούρου. Από τη Huffington Post μετακινήθηκε στο site του ΣΚΑΪ ο Φώτης Νάκος, ο οποίος ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα και αυτόνομη ειδησεογραφική σελίδα.
---
Προς συζήτηση και
ψήφιση το Οργανόγραμμα της ΕΡΤ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει προς συζήτηση στο ΔΣ της ΕΡΤ το νέο οργανόγραμμα και ο γενικός κανονισμός προσωπικού. Αν εγκριθεί το οργανόγραμμα από το ΔΣ, θα οριστούν οι γενικοί διευθυντές και στη συνέχεια θα προκηρυχθούν οι θέσεις των διευθυντών. Επί του οργανογράμματος υπάρχουν οι διαφωνίες από στελέχη της ΕΡΤ και μέλη του ΔΣ, ενώ απορριπτική είναι η πρώτη απάντηση της Ένωσης Συντακτών στη διοίκηση της ΕΡΤ, με επιστολή που απέστειλε στον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.
---
Ρόλο …Mega
αναζητεί το Μακεδονία TV

Το Μακεδονία TV γίνεται… Mega. Από χθες, Δεύτερα του Πάσχα θα ξεκινήσει τη μετάδοση παλαιότερων σειρών από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1, στη λογική της λειτουργίας του θεματικού τηλεοπτικού σταθμού. Μεταξύ αυτών, το «Μπρούσκο», «Της Αγάπης Μαχαιριά» κ.ά.
---
Συνεργασία ANT1
και Kanal D International

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψε ο όμιλος ΑΝΤ1 με τον Kanal D International. Το τουρκικό δίκτυο θα εκπροσωπεί αποκλειστικά τα πρόγραμμα του ΑΝΤΕΝΝΑ International, με πρόσβαση σε πρόγραμμα 600 ωρών, για όλο τον κόσμο. Το Kanal D International ανήκει στον όμιλο Dogan, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει και το CNN Turk.
---
Χωρίς ξένο πρόγραμμα το Mega

Σταματάει, όπως ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι του Mega, και η μετάδοση ξένου προγράμματος, καθώς έχουν εξαντληθεί τα δικαιώματα προβολής και φυσικά δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν άλλα δικαιώματα. Το κανάλι παραμένει σε λειτουργία μόνο χάρη στο ελληνικό πρόγραμμα.
---
Πάνω από δύο ώρες ο μέσος όρος
τηλεθέασης σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Οι τηλεθεατές πέρασαν κατά μέσο όρο 2 ώρες και 56 λεπτά μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασής τους το 2017, στις 95 χώρες που εξετάζει το ινστιτούτο Eurodata TV, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η τηλεθέαση παραμένει σταθερή τα τελευταία χρόνια, όμως η Eurodata παρατηρεί σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή: η Βόρεια Αμερική παραμένει πρώτη με 4 ώρες και 3 λεπτά τηλεθέασης ημερησίως κατά μέσο όρο, ενώ ακολουθεί η Ευρώπη με 3 ώρες και 49 λεπτά και στη συνέχεια η Βραζιλία και η Ρωσία.

Οι συνήθειες είναι διαφορετικές στην Ασία με 2 ώρες και 25 λεπτά τηλεθέασης ημερησίως κατά μέσο όρο, ενώ στην Κίνα πέφτει στις 2 ώρες και 12 λεπτά, όπως αναφέρει η έκθεση «One TV Year in the World» (...) ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου