Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημοσκοπήσεις - κι όποιος αντέξει...

Ανακοινώσεις με διαφορά τριών ημερών!

1) Δημοσκόπηση Alco για το News 24/7

Μείωση της ψαλίδας στο 4,7%

2) Δημοσκόπηση Pulse για το ΣΚΑΪ

Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ - 10%
---
Χωρίς ρεπορτάζ
για τη Νέα Δημοκρατία
έχουν μείνει «Τα Νέα»

Εχει περάσει παραπάνω από μια εβδομάδα από την αποχώρηση του Γιάννη Σαραντάκου από «Τα Νεα» που κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ… Και το κενό δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη! Χειρότερο όμως κι από αυτό είναι ότι η εφημερίδα σχεδόν πέντε ημέρες τώρα δεν φιλοξενεί καθόλου ρεπορτάζ από την Πειραιώς ή τις δραστηριότητες του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αρχικά τα ονόματα των δημοσιογράφων που ακούστηκε ότι προορίζονταν για την κάλυψη του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ήταν της Αγγελικής Καραγεώργου και της Καρολίνας Παπακώστα.
---
Ο Τσίπρας για τις
κινηματογραφικές παραγωγές

«Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική προς την παραγωγή έργων, την αναβαθμίζουμε σε ισχυρό παίκτη για την προσέλκυση, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα, μεγάλων -διεθνών και εγχώριων- επενδύσεων από τον οπτικοακουστικό τομέα» σημειώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμά του για τον νέο νόμο που αφορά στην προσέλκυση παραγωγών από το εξωτερικό, αλλά και την ενίσχυση των ελλήνων παραγωγών.
---
Παράταση από την ΕΕΤΤ
για τις συχνότητες ραδιοφώνου

Κατά μία εβδομάδα παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων όσον αφορά τη χορήγηση του φάσματος συχνοτήτων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η παράταση ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να προλάβουν να συμπληρώσουν τους φακέλους των αιτήσεων μετά και τις διευκρινίσεις της ΕΕΤΤ. Το νέο χρονοδιάγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΤΤ, ορίζει πως η υποβολή των αιτήσεων και προσφορών θα γίνει στις 2 Μαΐου, από τις 10.00 ως τις 11.00 το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθούν επίσημα οι συμμετέχοντες. Ως τις 22 Μαΐου θα υποβάλλονται οι ενστάσεις επί του διαγωνισμού και στις 25 Μαΐου θα εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής επί αυτών. Στις 31 Μαΐου θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακοίνωση των νικητών και στις 7 Ιουνίου θα παραχωρηθούν τα δικαιώματα χρήσης των ραδιοσυχνοτήτων πανελλαδικής κάλυψης.
---
Συνεχίζονται
οι εκκαθαρίσεις
στο Ραδιόφωνο 24/7

Μετά την Μυρτώ Κοντοβά την πόρτα της εξόδου από το σταθμό βλέπει και ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος. Αλλά μία καλή -εξαιρετική- εκπομπή σταματάει από το ραδιόφωνο της 24 Media.
---
Εγκρίθηκε
το Οργανόγραμμα της ΕΡΤ

Με ψήφους 3-2 εγκρίθηκε πριν λίγη ώρα το οργανόγραμμα της ΕΡΤ. Πρόκειται για μία απόφαση σταθμός που θα επιτρέψει, σύμφωνα με τη δίοικηση της ΕΡΤ να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματατικότητα. Μέχρι και την ψήφιση του ασκήθηκαν πολλαπλές πιέσεις ώστε να μην ψηφιστεί, καθώς επηρέαζε τις ισορροπίες εντός του Ραδιομεγάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συγκροτηθεί επιτροπή που στη συνέχεια θα ενσωματώσει τις παρατηρήσεις που θα καταθέσουν οι δημοσιογηραφικές ενώσεις, στο νέο Οργανόγραμμα, χωρίς ωστόσο όμως να αλλάξει η φιλοσοφία του.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου