Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

... οι επιθέσεις σε όλο τον κλάδο ...

*
Financial Crimes
***
*
Τελικά οι απολύσεις

έφτασαν τις 25 στον ΔΟΛ

Καλύτερα για να είμαστε ακριβείς 12 περίπου ήταν οι "οικιοθελείς" αποχωρήσεις και άλλες 13 περίπου οι "στεγνές" απολύσεις. Ανάμεσα τους όπως αναφέραμε, του Χρήστου Μαϊδη πρόεδρου της ΕΠΠΗΤ (το αντίστοιχο της ΕΠΗΕΑ για τον περιοδική Τύπο) και μέλους της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ, του Μιχάλη Πρωτολάτη, στελέχους των οικονομικών υπηρεσιών του ΔΟΛ (με φιλεργατική τονίζουμε στάση), αλλά και συναδέλφων απο το διοικητικό προσωπικό καθώς επίσης και δημοσιογράφους απο το ΒΗΜΑ. Στις "οικιοθελείς" αποχωρήσεις ακούσαμε (χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε) για αποχώρηση του κ. Τσαλαπάτη, της κας Νταουντάκη καθώς επίσης και του κ. Καψή.
.
Η Διεύθυνση του ΔΟΛ δηλώνει ότι απο Δευτέρα θα επανέλθει είτε με νέο πακέτο 25 απολύσεων, είτε με πρόγραμμα περικοπείς στους μισθούς, είτε και τα δύο.

.
Στον "Πήγασο", απο την άλλη, συνεχίζονται οι πολιτικές και συνδικαλιστικές εκκαθαρίσεις απο τους πρώην "αριστερούς" και νυν διευθυντάδες του Μπομπολέικου. Σήμερα σειρά είχαν τέσσερις συνάδελφοι απο το ΕΘΝΟΣ ανάμεσα τους και η Σοφία Στυλιανού υποψήφια με τους Financial Crimes στις τελευταιες εκλογές.
.
Στην Ελευθεροτυπία ακόμη απλήρωτοι, παρά τις επίμονες προσπάθειες του Διευθντή, που αμάσητες τις επαναλάμβαναν διάφοροι συνάδελφοι ότι το δάνειο θα το πάρουν την Παρασκευή (σήμερα δηλαδή).

.
Στην ΕΡΤ την Τρίτη 4 Οκτώβρη, το ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ έχει στην ημερήσια διάταξη το κλείσιμο της ΕΤ1, της Ραδιοτηλεόρασης και του 958.
.
Στο ΑΛΤΕΡ ξανά τα ίδια.
.
Φταίμε εμείς που λέμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να κλείσουν απεργιακά όλες οι εφημερίδες, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα για ένα μήνα; Μόνο έτσι μπορούμε να τσακίσουμε τα αφεντικά και θα γλυτώσουμε και την κοινωνία (έστω και για ένα μήνα) από τη βάσανο της "αντικειμενικής" τους ενημέρωσης.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου