Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Λιτανεία με τον Πατριάρχη στην ΕΣΗΕΑ

*
ΚΕΔ
***
*

Βαφτίζουν τις απολύσεις
ως πρόωρη λήξη… συμβάσεων!


Δεν τολμούν τώρα ούτε να καταγγείλουν τις απολύσεις και τις καταγγελίες συμβάσεων που κάνουν οι εργοδότες σε διάφορα ΜΜΕ

Είναι οι πέντε πρόθυμοι στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μαζί με τους κολαούζους τους.

Πρώτα αποδέχθηκαν να ανοίξουν συζήτηση με το υπουργείο Εργασίας ώστε να δίνουν με δόσεις (!...) τα μεροκάματα που οφείλουν οι εργοδότες στους εργαζόμενους, τώρα με ανακοίνωση τους βαφτίζουν τις απολύσεις που κάνουν οι ιδιοκτήτες ως δήθεν πρόωρη λήξη συμβάσεων!...
Δεν λένε κουβέντα για την περικοπή των δώρων, όταν με την απόφαση του ΣτΕ ανοίγει τώρα ο δρόμος να καταργηθούν και στον ιδιωτικό τομέα.

Υιοθετούν τις έμμεσες απειλές δικαστικών και άλλων κύκλων σε βάρος των δημοσιογράφων που έβγαλαν το θέμα για την διάσκεψη του ΣτΕ υιοθετώντας τον μπαμπούλα των προσωπικών δεδομένων που ευνοεί λογοκριτικά φαινόμενα στην ενημέρωση.

Μέσα στο πανικό τους θυμήθηκαν με τρία χρόνια καθυστέρηση ότι υπάρχουν και συνάδελφοι συνταξιούχοι. Τους κοροϊδεύουν όμως, αφού η μυστική εισήγηση που έφτασε στο ΔΣ, αναφέρει ότι η διαδικασία που προτείνουν ΤΩΡΑ, θα χρειαστεί δέκα χρόνια!

Αυτά και άλλο πολλά προσπαθούν να τα κρύψουν πίσω από την πρόσκλησή τους στον Πατριάρχη να επισκεφθεί αύριο την βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ, η οποία βέβαια δεν λειτουργεί.

Αισθάνονται την ανάγκη να προσκυνήσουν και αυτόν.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου