Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 1/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέα εταιρεία

Στη σύσταση νέας εταιρείας προχώρησε η ομάδα του «Θέματος». Πρόκειται για τις «Εκδόσεις νέο χρήμα» που έχει ως στόχο τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας, αλλά και έντυπες εκδόσεις. Πρόεδρος της, είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, αντιπρόεδρος ο Τάσος Καραμήτσος και μέλος ο Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 24.000 ευρώ.

***
Νέο πρόγραμμα Στο Κόκκινο

Ο Άρης Χατζηστεφάνου είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος, μετά τον Κώστα Αρβανίτη που θα ενισχύσει το πρόγραμμα του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Κόκκινο, από σήμερα, Δευτέρα. Στους νέους συνεργάτες προστίθενται ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Μάνια Παπαδημητρίου και ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος. Στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι και η ανάπτυξη web radio.

***
Αναβολή για τις “6 Μέρες”
Αναβολή 15 ημερών για την έκδοση του Σαββατιάτικου φύλλου της «6 Μέρες» υπό τη διεύθυνση του Σεραφείμ Φυντανίδη. Η εφημερίδα ήταν να κυκλοφορήσει, με νέο σχεδιασμό, χθες, αλλά τελικώς μετά την ανάληψη της διεύθυνσης από το γνωστό δημοσιογράφο θα γίνει στις 13 Απριλίου.

***
Σε ταμπλέτες η nova
Ταινίες και αθλητικό πρόγραμμα σε ταμπλέτες και υπολογιστές υπόσχεται λίαν συντόμως η nova. Με τον τρόπο αυτό εκτιμά πως θα μπορέσει, εκμεταλλευόμενη την απήχηση που έχουν οι ταμπλέτες, να αυξήσει τους συνδρομητές της. Όποιος έχει ταμπλέτα ή υπολογιστή, και διαθέτει Internet θα μπορεί, εφόσον είναι συνδρομητής να παρακολουθεί τις ταινίες και τις αθλητικές αναμετρήσεις. Ταυτόχρονα, η Multichoice έχει κάνει αίτηση για την επέκταση της άδειας ως προς τον αριθμό των ωρών , μετά τις συμφωνίες για την προσθήκη καναλιών. Η nova ανακοίνωσε και την ανανέωση της συμφωνίας της με το στούντιο της Warner Bros διατηρώντας την πρώτη προβολή των ταινιών τους.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου