Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

... Μπαλτάκος και ΑΝΤ1 σημειώσατε 1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


@ Μία και μόνη ερώτηση για τον Τ. Μπαλτάκο χθες από τους δημοσιογράφους, Μαρία Χούκλη και Δημήτρη Κοτταρίδη, στη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στον ΑΝΤ1.

*** Καμία επιμονή, ούτε στα λεγόμενα του Τ. Μπαλτάκου στο βίντεο με τον Η. Κασιδιάρη, ούτε στα όσα ισχυρίστηκε στη συνέχεια ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης πως “ήταν σε αποστολή”. Ή την άποψη του κ. Σαμαρά για μια πιο “σοβαρή Χρυσή Αυγή”.
[Έπρεπε να δώσει συνέντευξη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Μαρία Χούκλη και τον Δημήτρη Κοτταρίδη για να χάσει την πρωτιά το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και να περάσει μπροστά μετά από αρκετούς μήνες το δελτίο ειδήσεων του MEGA!]
@ Πλήρης απογοήτευση, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο, με τον οποίο, γενικά οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αντιμετωπίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

*** Η ερώτηση, πάλι, για το Ποτάμι, μας θύμισε και την ιδρυτική ομάδα του protagon…

@ Αναμένονται κι άλλες αλλαγές στη ΝΕΡΙΤ. Αναζητούν πρόσωπα κύρους.

*** Και σιωπή, προς το παρόν από το ΣΥΡΙΖΑ, για όσα έγιναν στη ΝΕΡΙΤ… Η ΕΣΗΕΑ πάλι “έστειλε τη μπάλα στα μνήματα” με την ανακοίνωσή της!

@ Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως στα ψηφοδέλτια της αριστεράς συμμετέχουν πρόσωπα της ΔΤ. Διαβάστε το άρθρο του Νάσου Μπράτσου με “ανοιχτά χαρτιά”

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου