Τρίτη 6 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 6/5/2014 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Υπό το μετοχικό έλεγχο του Σεραφείμ Φυντανίδη περνάει το E-TV! Ο πρώην διευθυντής της “Ελευθεροτυπίας” και πρόεδρος του καναλιού, ενημέρωσε το ΕΣΡ πως θα αποκτήσει το σύνολο των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού.

@ Δημόσια τηλεόραση για την κυβέρνηση είναι η ΔΤ! Το είπε ευθέως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για να υπερασπιστεί τη σκανδαλώδη τροπολογία με την οποία η Δ.Τ μετατρέπεται σε ΝΕΡΙΤ… «Σε ό,τι αφορά τη ΝΕΡΙΤ: δημόσια ραδιοτηλεόραση υπάρχει. Είναι η Δημόσια Τηλεόραση. Εντός ολίγων ημερών θα εκπέμψει πρόγραμμα και η ΝΕΡΙΤ. Ακριβώς για το λόγο αυτό ήταν αναγκαία η ρύθμιση των επειγόντων ζητημάτων για την Ειδική Διαχείριση και για τη ΝΕΡΙΤ», είπε ο υπουργός Οικονομικών ομολογώντας έμμεσα πως όλα όσα έλεγαν τα κυβερνητικά στελέχη μέχρι σήμερα ήταν στάχτη στα μάτια.

@ Δάνειο 18 εκατ. ευρώ με μειωμένο επιτόκιο είναι πολύ πιθανό να λάβει ο ΔΟΛ, μετά τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες. Είναι άγνωστο όμως αν θα ανακοινωθεί η συμφωνία καθώς ο ΔΟΛ πλέον είναι εκτός Χρηματιστηρίου και δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να ανακοινώνει όλες του τις κινήσεις.

@ Η BBDO Athens αναλαμβάνει τη διαφημιστική προβολή της ΝΕΡΙΤ, καθώς και τη δημιουργία ενιαίας αισθητικής ταυτότητας των Μέσων της, καναλιών και ραδιοφώνων. Ο προϋπολογισμός της διαφημιστικής προβολής είναι 60.000 ευρώ για έξι μήνες.

@ Τώρα έρχεται νέος πολιτικός προϊστάμενος, ο Σίμος Κεδίκογλου στη ΝΕΡΙΤ, οπότε θα έχει και το δικαίωμα της επιλογής. Κοινώς η ΝΔ θα αποφασίζει πλέον μόνη της για την εταιρεία και τις προσλήψεις.

@ Και στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τις εκπομπές του ο σταθμός Παραπολιτικά FM 90,1. Το πρόγραμμα του σταθμού μεταδίδεται από τη συχνότητα 99,4 την οποία κατείχε στο παρελθόν ο Flash Θεσσαλονίκης.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου