Κυριακή 11 Μαΐου 2014

... στη ΝΕΡΙΤ οι καλές δουλειές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


*** Αυτή είναι η ΝΕΡΙΤ που ήθελαν να φτιάξουν. Των κουμπάρων και των συγγενών που στο παρασκήνιο θα λαμβάνουν τις δουλειές.

@ Τα όσα δηλώνουν στο http://www.thetoc.gr/ ο Γιώργος Προκοπάκης και η Κατερίνα Ευαγγελάκου συνιστούν μια τεράστια πρόκληση, και το Εποπτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να μην αντιδράσει.

*** Πρόκληση σε βάρος των 2.900 εργαζομένων που απολύθηκαν με την απόφαση του Σίμου Κεδίκογλου και του Γιάννη Στουρνάρα. “Κατέβασαν” την ΕΡΤ για να αλλάξει το πρόσημο στις “δουλειές”.

@ Που χάθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου; Γιατί έχασε τη φωνή του ο Παντελής Καψής, για τα πρόσωπα που ο ίδιος επέλεξε;

*** Υπάρχουν ορισμένοι, μοντέρνα, ανιστόρητοι, οι οποίοι βάλουν διαρκώς εναντίον του ΣτΕ, διότι δήθεν με τις προσφυγές σταματούν οι “επενδύσεις”! Είναι κοντά στους Atenistas, άνθρωποι της Δράσης, συμπαραστάτες του δημάρχου Καμίνη και πάντα δίπλα στις μεγάλες επιχειρήσεις.

@ Η απάντηση είναι απλή. Το ΣτΕ είναι η Δημοκρατία. Είναι η δυνατότητα που έχει ο πολίτης να ελέγξει, με τη συνδρομή των δικαστών τις πράξεις και τις παραλείψεις της εκάστοτε κυβέρνησης.

*** Και ο Άρης Τερζόπουλος, με τη βοήθεια της Ε. Κατρίτση, περιφέρει τις ιστορίες του στον "αέρα" της ΝΕΡΙΤ. Η "Γυναίκα", το life style και ο "απαραίτητος" Π. Κωστόπουλος στο ραδιομέγαρο... 
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου